"Azért nem hiszem, hogy elengedik a médiát, stratégiai hiba lenne. 4 év múlva visszaütne." . Nem elengedik csak visszafogják. Azért az hihetetlen mennyi állmi költés ment el csak propagandára. A folyamatos 4 éven át tartó kampány költséges ám. Én már akkor elégedett lennék a kormánnyal ha nem lesz 2 havonta valami álnemzeti konzultáció kék plakátkampány hogy ép kitől/mitől kell rettegni és kit gyűlölni.
"Nekem is van még 35k OTP TL certi" . Az a brutál :). Bár emlékeztem hogy neked sok van de nem ennyire :). Azért majd amikor előzöd Lölőt kérlek szólj hogy gratulálhassunk :).
Azért nem hiszem, hogy elengedik a médiát, stratégiai hiba lenne. 4 év múlva visszaütne. Gondolom megfaragott költségvetéssel, de kiépül majd a tiszás közmédia is. Lesz elég üres hely és elég jelentkező is. Nem sokára már a független médiamunkások lesznek az M1 képernyőjén :)
Most erre mit mondjak? Akkor új otp célárat hozzunk? 80 ezer? Zöld napok voltak érik a piros. Reménykedem amugy 160.000 ft-al nem nagyot bukok. De szépet akarok nyerni 42-43-ig pár nap alatt visszaüthetnék
"USA-ban is 8%-os hiány van." . Usát hagyjuk ilyen szinten. Nem egy kategória és a forint nem világvaluta. És egyébként se mondom hogy a tőzsde ettől be fog dőlni vagy esni hogy magas a költségvetési hiány. Annyit hogy rendbe kell tenni.
"sarkosítod, a nem termelő állami területeken fogják elöszőr faragni a költségeket, hiány csökk." . Persze hogy sarkítom bár már a tiéd is komikusan túlzó volt csak erre akartam rámutatni. Kötve hiszem hogy a kormány első intézkedései az lesznek hogy megutáltassa magát a saját szavazóbázisával. . A költségvetés szarul áll azon javítani kell majd egy jövőbei kormánynak de nincsenek annyira hülyék hogy egyből a elbocsátásokkal kezdjék. Elég sokat fognak faragni a médián, állami hirdetéseken az biztos. Ha ilyen "nem termelőkre" gondolsz mint a Megafone és a propaganda nagy része, na azokat én nem fogom sajnálni :). Volna még bőven nagy tétel aminek megvágása kis felháborodást okozna de sokat hozna de még ezekből se hiszem hogy meglépnek sokat az első évben. ( pl Tao támogatások, sportolók kedvezményes adózása stb... )
OTP részvényesek ide!