Hát nem is tudom... Te hogyan értékeled? 1 óra alatt 11mrd forgalom emelkedő trendben. Európa 80%-a zöldben. USA zöld, Ázsia is. Nem is tudom, hogy bátornak, vagy minek is nevezzem, ha shortot nyitottál.
USA-ban is 8%-os hiány van. NQ ment 10%-ot. az USA hiánya USA problémája. Magyarország hiánya Magyarország problémája. A cégek felülteljesítőek, hozzák az elvárt profitot, ami a tőzsde lényege. DAX topicban szokták írni: Németország nem egyenlő a cégekkel. OTP nem egyenlő Magyarországgal. 7%-os hiány, az OTP mégis kiemelkedően teljesít. Mi lesz,ha beindul a hitelfelvételi kedv, és nem 7 hanem csak 3%os lesz a hiány? Gyakorlatilag a gödör mélyén is jól teljesít az OTP, ezt lásd, vagy ha látod, akkor nem szóltam.
Nekem is van még 35k OTP TL certi, vegyesen 104-től 114-ig. Meg sok mtelekom is. A tegnapi nap bámulatos volt. Magamhoz sem térek. 135 milliót 1 nap alatt még álmomban sem kerestem. 😁
Gratula az tényleg nagyon szép. Nekem is az egyik legjobb napom volt valaha. Ha a 2500 darab TL certim is megmaradt volna amiért épp hogy lenyúltak és azóta rakéta volt. Na akkor rekord lenne nálam is :). . Én se hittem hogy nap végére ez 8% pluszba fogja befejezni. Ha kitartott volna a 3-4%-on nekem már az is optimista verzió volt.
Gyönyörű készlet, irigylésre méltó. A "kézen ülés" művészete lenne kifizetődő a héten (is), csak korlátozottan vagyok képes rá, még gyakorolnom kell...
Katasztrófa van a világban az nem gond???? Az új kormány miatt fel tudott jönni ide! De ezzel a sebességgel nem év végére lesz 54000 hanem 2 héten belül! 4. hónap van csak szólok. És Irán továbbra se mond le a dúsított uránról
"nem vagy tisztában a költségvetés működésével...." . Ez azért erős kijelentés miután az utána jövő állításaid fele hibás. . "a Q1 minden évben mínuszos" . Nem is azon panaszkodnak hogy nem plusszos. Hanem hogy REKORD hiány van. nem volt ekkora 2008-ban 2009-ben, Covidkor és a háború kitörésekor se. Ugyanaz mint az inflával anno. Igen európában is volt akkor infla. 10% körül. Nálunk meg 20+% éppen. . "mert az adóbevételek helyreteszik az év hátralévő részében" . Mit értesz "helyreteszik" alatt? Eddig az elmúlt 5 év költségvetését módosítani kellett év közben pont mert Nem "tették helyre" a későbbi bevételek. Ezért lettek folyamatosan 5000 milliárdos hiányok év végére. És idén az eddigiektől is mélyebb gödörből kellene visszajönni. . És persze ezt nem lopták el mind. De hogy köze volt a rekord hiányhoz hogy sok Fideszes embert még gyorsan kifizettek a kormányváltás elött az biztos.
OTP részvényesek ide!