Ez amúgy az Erste sara, ő adja az árjegyzőket. Én az OTP-nél még azzal is küszködtem, hogy a pozimat nem tudtam eladni. Nem érzékelte a mennyiségemet, majd mire életre kelt. A +100K átfordult -50K-ba, akkor meg már azért nem dobnád.... Ez a logika az OTP-nél is. Próbálják a pánik eladásokat elkerülni, viszont 1 dominak 1 "nyitással" meszeltek. Még 2 ilyen és lent vagyunk 32-35000-nél, amivel csak az a probléma, hogy onnantól a 45k-s év végi hitnek meszeltek. Mindenki a kiszállót fogja keresni. Amikor az olcsóbb is drágább. "lefele haladó bollinger". Jelenleg még nem tartunk ott. Ismét bebizonyosodott, jó papír, jó funda, long trend. 36600>38000, simán a legutóbbi alj 38100, ez fölé zárt óráson. 1h-n nézve a valódi ellenállás: 38500: eddig jött.
-VG-technikai:-Az OTP árfolyama meghatározó ellenállási zónához ért, amely 39 850 és 40 135 forint között húzódik, a 30 napos mozgóátlag, egy rövid távú csökkenő trendvonal, illetve a 214,6 százalékos Fibo-szint. Amennyiben sikerül szignifikánsan áttörni, a következő megálló 41 ezer forint felett lehet, de ennél nagyobb emelkedés is elképzelhető a jelenlegi technikai kép alapján. A bank jövő pénteken teszi közzé a negyedéves eredményeit. Kedvező vállalati jelentések segítették a BUX-indexet, már csak az OTP-re várunk - Világgazdaság
Kinőtted a BUX topikot, már minden más topikban is hirdetned kell az igét? Nem olyan rég ott is el lett magyarázva neked, h attól, h telesírod a topikot, azzal nem oldasz meg semmit. Ha kirabolnak sem a közösségi médiába v. egyéb helyre posztolod ki, h segítsenek. Ha gondod van, fordulj az illetékes hatósághoz. Ha fordultál és nem foglalkoztak veled, valószínű oka van, de ebben az esetben azért fognak elkezdeni vele mégis foglalkozni, mert a topikokat tele szemeteled ezzel minden nap.
Sziasztok! Az nem furcsa hogy amikor az OTP -4,5-5%-ban mozgott reggel, az Erstes árjegyző sehol sem volt. A Dax, az olaj az ezüst az arany sőt még a MOL certik is töléletesen beárazottan működtek, az OTP nél meg vagy 30-40 percig semmi. Aztán amikor már visszaért a részvény a normál tartományba megjelent az árjegyző.. de a masszív eladói nyomás alatt sehol nem volt, pedig ebben van a legnagyobb forgalom nem a MOL, Richter , árucertikben… szerintem bosszantó de mindegy :(
Visszanyitottam az OTP pozícióim. Erre az iráni háborúra számítottam, de úgy 1-5 hónap időtávon. US részvénnyel nem mertem kockáztatni (oljaos, tankeres, aranybányászos.) Csak annyit készültem elő hogy az optiönjeim zártam ameddig nem tudtam mi lesz ebből a konfliktusból. Így a hétvége tudatában én azt mondom az OTP idokolatlanul sokat esett. Szintén megvárom a maradék vásárlással az US nyitást, de nézzétek meg hogy majd felfelé fog menni a tőzsde. Amit ma veszek az már osztalékfizetésig marad.
Én január végén is írtam. Idei évi OPEN 35000, a hónapos gyertya 42000-ig száguldott. TEhát ez között túl sok "érdemi" támasz nincs. 36600-35374 még 1300, viszont már 38000 felett van, vagyis az előző alj fölé visszabólintott. Jó jel.
OTP részvényesek ide!