"Erste-nél vagyok, de CFD, nincs záróra 17 órakor, 22:00-ig van DAX, 23:00-ig USA USA 0:00-tól startol, DAX 2:00-kor." Erste de milyen csomag? OTP ma újra fedélzeten 1 hét 1 nap pihi után a nagy része visszavásárolva. meglátjuk.
Nem kel ide sok infó.... Az okos pénz még idöben kiszál a vaskos profit után... csak párat emelek ki a lent idézett listából... 2022 alj óta menyit ment és a vámos bejelentések óta mennyit. https://imgur.com/a/xsY71hg szoval meg lehet érteni hogy átteszik a zsét máshova amiben nagyobb növekedési potenciál van... most indulnak a következö 5-10X-es sztorik....
Jó ötlet! :) Long vonat mikor indul újra? Ha azt gondolod itt volt az alja és innen up (Napi zárók mai záró felett a jövő héten): fel Ha még megyünk le (Jövő heti napi zárók legalább egy napon lejjebb lesz(nek)) :le
DBK, CBK, EBS, RBI mind tobbet szakadt mint az OTP... Ezek tegnap is estek, CITI tegnap 5%-ot. Meg mielott vki azt gondolna h spec eset az otp esese...
Ez OTP-nél vagy Erstenél? Melyik nem mutatja? Én az OTP-nél voltam, botrányos volt. Kicsit nagyobb "aggodalom" ütötte fel a fejét a piacon...árjegyző nuku. vagy "nem létező készlet", fifo-lifo-mifo-hipo tököm-bököm, mindig volt valami nyűgje, amikor a legjobbkor eladtam volna, akkor nem működött. +100.000-ből lett -100.000, ha nem adom el, akkor -200.000 másnapra, még buktam is miattuk. Erste-nél vagyok, de CFD, nincs záróra 17 órakor, 22:00-ig van DAX, 23:00-ig USA USA 0:00-tól startol, DAX 2:00-kor.
"Véletlenül nincs". Erste: 1. azért nincs, mert pánikban dobnád, és ezzel még jobban esne. 2. azért, hogy amikor jövőhéten -5%ban nyit, akkor meg már azért nem akarod dobni, akkor lesz árjegyző. Szemét banda.
OTP vagya certi miatt megy vagy az orbán miatt... Minden bank europában orbáűn miatt esett és azért emelkedet eddig minden bank mert a ts certiket ki ütötték... logikus teljesen
OTP részvényesek ide!