Hat igazabol elertuk a celaramat , de ujragondoltam a dolgokat . Van még tőke boven boviteni. Inkabb ugy mondom tavaly jol indult az ev majd jott trump szoval inkabb vigyazok. Most is jol indul az ev es jobb zsebretenni nemi hasznot. Most van rv is szoval egyel biztonsagosabb , egy jobb pillanatban tuti bovitek majd rvt is meg certit. Azert kene valami oldalazos ket harom eztes korrekcio aztan ott venni kell nagyon
Géza Elemér Q: https://kephost.net/p/MjI2MTg0MA.png Nem csodálkozok,h az OTP is repült. Ezeket a nagy piros gyertyákat ,vagy GAP-eket általában mindig Trump okozta. És ő is hozta helyre. Valahogy mindig olyan érzésem van, hogy ő segíti elő a kitöréseket, miközben az oldalazásban nincs erő a kitörésre. Erre értettem a "beterelést", az előző commentben. Amikor mindenki azt várja,h NA most jön az összeomlás, lásd OTP 27000-19000, akkor kellett volna rommá venni. és tartani, idáig.
csak húzzák és húzzák fel, mi lesz ebből, ma nem mertem semmit, csak mozi volt, viszont egy pár nagy feltankolt, jönnek majd a meredekebb célárak is?, ki tudja
OTP részvényesek ide!