Elvileg Szeptember végéig itt látod az árakat nem késleltetve ingyen, utána fizetős lesz Van hova vissza emelkedni az otp-nek, már valószínűleg túl adott is volt
Az OTP-t nem tudod közvetlenül dollárban megvenni, mert a részvény maga forintban (HUF) forog a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). A ticker ott: OTP.BU, devizanem: HUF. Van pár kiskapu : Nemzetközi brókereken keresztül (pl. Interactive Brokers, XTB, Admirals): meg tudod venni az OTP-t, de a számládon dollárban tartott pénzt automatikusan átváltják forintra a vételhez. Tehát te dollárból indulsz, de a pozíció forintban fog futni. ETF kerülőút van olyan közép-kelet-európai bank ETF, ami tartalmaz OTP-t is. Ezeket már lehet dollárban vagy euróban venni, de ez indirekt kitettség.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a Magyar Nemzeti Banktól kapott elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély alapján – 2025. augusztus 29-én a Budapesti Értéktőzsdén 28.944 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 29.590 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével
Én nem vagyok előfizető. A singlemarket app és singlemarket weboldal bár kiírja, hogy szeptember 30-ig késleltetés nélkül mutatja az árfolyamt, de hazudik. :) Mindkét helyen 15 perces lemaradás van valójában most.
Hello Srácok egy kötelező hülye kérdés: OTP-t nem lehet DOLLÁRban venni??? :D (Dollárban nominált értékpapírként)? (Mert vennék én OTP-t de a Ft os kitettségem nem kívánom visszahizlalni) :)
OTP részvényesek ide!