Nem tudom, volt-e már: "Céláremelés érkezett az OTP-re. A Morgan Stanley 28 700 forintról 32 400 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó, 12 havi célárfolyamát, az ajánlás változatlanul felülsúlyozás."
Sajnos, ezt nem tudom ellenőrini, mert a certinél nem az ajánlati könyv egyes mélységű árfolyamát, hanem az árjegyző ajánlatát kellene megnézni, amit nem tudok megtenni! Egy az árjegyző fölé (vételi oldal), vagy alá (eladási oldal) berakott ajánlat (ami nem mozdul) könnyen becsaphat. Csak ismételni tudom magamat: a certiknél nem az ajánlati könyv tetejét, hanem az árjegyző árát és az alaptermék azonos oldali ajánlati árát kell figyelni!
Ne a kötéslistához nézd, hanem az ajánlati könyvvételi vagy eladási oldalhoz! A certinél az árjegyzői árat figyeld, mert annak kell követnie a részvény árát. Arra ne számíts, hogy a részvény minden ajánlati árára ugrani fognak, de jó közelítéssel követik. A részvény árra számított, kb. egy ezreléknyi eltérés ne zavarjon, mert az természetes.
Van egy kissé erőltetett ék naposon, amiből már kiesett, de visszament, meg fingja sincs hogy merre az arra. https://invst.ly/1b44wd ...de nem hinném most, hogy kilép a bolliból. Szűkülni fog tovább. Most ilyen világ vagyon.
Valamit muszáj adnia a belpolitikának is. Majd lassan leeresztik a gőzt és befagy, mint mindig. Rosszabb lenne, ha egy ismeretlen radikálisabb fundamentalista kretén ülne a helyére.
amúgy irán bejelentette hogy folytatja, de amúgy minek ? :D Igazából úgy bombázzák szét ahogy akarják. Ez tényleg ilyen a 86 éves vezető nem akar megválni a hatalomtól, mert ha megteszi levadásszák úgyis.....
OTP részvényesek ide!