Mivel trump elnöki rendelettel hozott döntést...... ezért amig van hozzá joga ez egy teljesen hivatalos fenyegetés, mivel gondol egyet és beváltja a fenyegetését
EU megfontoltabb, mint kína. Micimackó rátolta, hogy akkor mi is 100% os vám kérdés nélkül, de EU nem fogja. Ettől még én várok 1-2 oda vissza kört. Lesz ez még 80% vám is. Igazából, teljesen mindegy, mert 50% vám is lenullázza a kereskedelmet, ki fog megvenni egy 20 milliás audit 30ért?
Az EU nem így működik, hogy VLD félrenyeli a strudelt, ezért dühösen bejelent valamit. A BIzottság jó eséllyel nyugalomra int majd azzal, hogy semmi konkrétumot nem tudunk (ami igaz is, mert egy Truth Social-os fenyegetés nem tekinthető még Trump esetében sem hivatalosnak), az EU megvárja majd mi lesz a tényleges amerikai lépés, amire kidolgozott forgatókönyvek vannak, stb. Nem az lesz, hogy estére bejelentenek Brüsszelben egy 50 százalékos ellenvámot. Ha túl kell lépni legalább elméletileg az eddig betárazott ellen-intézkedéseken, azt előbb a tagállamok is meg fogják vitatni.
Április elején 27K maximumról hogyan tudott 2- nap alatt 18800-ra esni. És ha Trumpi nem vonja vissza a 3 napon a rendeletét...megyünk a covid meg a háború kitörés szintjére.
szerintem a megfeletetésinap 05.26. Más? Az Európai Gazdasági Térség tőzsdéin jegyzett részvények
osztaléka után nem kell szochot fizetni. Például a BÉT-en jegyzett MOL
részvények osztaléka után csak SZJA-t kell fizetni, szochot nem??? Vagy nem jól értelmeztem?
Trump bemondja,h az 50% az csak terv, ma patt. ATH. Még egyezkedünk, de 50%-ot kapnak, HA... na az ilyen szerva itt csere ottakra kell vigyázni. mert ha mégis őrült állat, megcsinálja.
26400: 5000db. a dojikat meg a gap-eket kell figyelni. valami érdemi pontot. 27k-nak meszeltek, tökmind1, hogy mi miatt, meszeltek. HA fölé zár ma, vissszazár, megvan mentve a hét. ha alatta, bajos.
Legutóbb szar volt mert akkor certiben ültem... most ha lemenne 25 köré már jó lenne ..... ott vennék certit az tuti. mivel cashben ülök most annál jobb minél jobban esik :D (most tuti nem fog esni pont ezért :D ) mondom minden kb az Eun múlik.... gyorsan jönni fog a válasz mert egy hét és júni 1 határidő..... szóval majd jön egy Ha trump így mi úgy...... és másnap reggel két zacsivakarás meg kávé között a golfpályáról ír egy postot hogy akkor vámduplázás.
Az előbb még azt írtad, hogy északra kitörést vársz, ehhez képest dax limbó -3%. Persze legalább annyira tippmix volt, mint bármi más. Lou70 még mindig tartod? Nem akarlak nyugdíjba küldeni, félre ne érts:D
OTP részvényesek ide!