Trump azzal dicsekedett, hogy barátai milliárdokat kerestek a vámok miatti pánikban. 20 perccel az "ideje vásárolni" tweet előtt valaki egyszerre nagy pozíciókat nyitott. Az SPY 509 opciók 2100%-kal szárnyaltak - túl pontosan kitalálták a pillanatot. https://files.fm/u/szdu3sngnn#/view/5bnrfuyxrs
Nézd meg az OTP mozgását m5-ön, és őszintén, te mit látsz? Én leírom, a saját véleményemet. Reggel nagyon -nagyon akarták tartani a 24300-at.... De a nagyon akarásnak nyögés lett a vége. Jött a legközelebbi támasz: 23700 Majd újult "erővel" - erővel... nem az OTP-től megszokott erővel, visszanézte a 24300-at. Akarom mondani a 24250-et...... el se érte a letörési szintet. Az m5 aljakat ismét törte, ami csak m5, de nem árt az óvatosság. Ott ólálkodik alatta a GAP Amire leginkább hasonlít, az a 19500> 16300 féle összerogyás utáni NAGYON akarás 18500, majd ebből a nagyon akarásból lett a 15500. Majd ismét nagyon nagyon felfele akart haladni 18300 körül elakadt, jött a háború. A többi történelem. Most ugyanez a világ van, most jön Trump, és bejelenti, hogy lófaszt a picsátokba a 90 nappal, én holnap visszaállítom, mert szar szemét banda minden ország. Kell a pénz, szarok a farmra. Jön a nasdaq -10%, OTP meg keresi a hangyákat.
Érdekes hogy milyen alacsony az Otp forgalma 13 milliárd mondjuk nem rossz meg még odább a nap vége de hétfőn közel 50 milliárd volt ,na jó akkor extrém mozgás is volt .....Mára mondjuk én minimum 20 milliárdot vártam volna. Na de nézzünk a jó oldalát is , lehet ezen a szinten nincs már sok eladó....
USA pre market halványan mínuszos még, kivéve a Nasdaq-ot ami erősen. utóbbi gyűjti a tech-et, így mivel Kína vámja mlég parás ezért nem is tudott teljesen feljönni. Szerintem a parázók nap elején realizálnak, és nap végére lehet zöld, ha nem is olyan mértékben mint tegnap a nagy hírre. Ha meg Trumpnak kedve van, akkor bármi :)
OTP részvényesek ide!