otp direkt ? lefagyott? amúgy ez gáz.... és tuti direkt megy...... nehogy valaki lekereskedje a dolgokat, bezzeg a certiket rögtön kicsapták ..... az nem volt gond
otp direkt ? lefagyott? amúgy ez gáz.... és tuti direkt megy...... nehogy valaki lekereskedje a dolgokat, bezzeg a certiket rögtön kicsapták ..... az nem volt gond
Ma rally lesz, az biztos, a holnap esti minősítés és a továbbra sem megoldott vámháború miatt azért én bevallom a long többségét "kapzsi certisként" ezen a héten igyekszem zárni.
Tulajdonképpen az egész tőzsde erről szól azok részéről, akik ebből élnek. Többieknek szórakozás, vagy csak többet remélnek tőle, mint az állampapír 6,5%-a.
MIVEL KTAMASK HOZZÁM
KÉPEST TUDÁSBAN ELŐRÉBB TART, SZÁMOMRA
ÉRTÉKELHETŐ INFORMÁCIÓKAT
TARTALMAZNAK A COMMENTJEI. ELŐNYÉNEK
TARTOM, HOGY FELHÍVJA A FIGYELMET
A VESZÉLYRE IS, NEM AZ ÖRÖK LONG
VILÁGÁBAN ÉL.
RÁADÁSUL ÚGY EMLÉKSZEM, NINCS IS OTP POZÍCIÓJA. AKKOR PEDIG PLÁNE NEM A VÁGYAI SZERINT ( TOVÁBB KELL EMELKEDNI
AZ ÁRFOLYAMNAK ) ALAKÍTJA KI A VÉLEMÉNYÉT, HANEM SOKKAL REÁLISABBAN.
SZÁMOMRA AUTENTIKUS TARTALMÚAK A COMMENTJEI.
SZÍVESEN OLVASOM AZOKAT.
SOK NYERŐT MINDENKINEK !
AZÉRT VAGYUNK ITT A BLOGBAN, HOGY INKÁBB SEGÍTSÜK EGYMÁST,
MINT CSIPKELŐDJÜNK !
Én mondjuk direkt a certiket akartam megérteni jó sok hibát csináltam pláne az elején. 150000 raktam be netbrokere azzal játszottam szépen lassan felhúztam 500 ra normál piacnál már kezdtem érezni mikor merre van a jó irány de be is ragadtam múltkor rossz volt a vissza szállo most meg rossz irányba álltam. Délután bejelentették a kínai vakolat meg utánna hogy Európa is megszavazza ez alapján döntöttem hogy este a nagyfejű úgy is +50% hozzá vág a kinaikahoz. Az már hab volt a tortán hogy ez a paraszt pont akkor írta ki hogy vegyétek mikor megvettem a certit faxom se nézi az X et. Inkább a daxot figyeltem az hogy mozog
A spekuláns a befektető nagy barátja, mert biztosítja a likviditást. Más kockázati szint, most 2 év bika után nagy cumi a certi, de ez ilyen, aki vállalta, az fogadja el, hogy lehet piszok sokat nyerni és mindent bukni.
Ez mondjuk eléggé butaság, a certi mögött ugyanúgy részvény áll, csupán tőkeáttétellel jóval nagyobbat kockáztat aki ezzel játszik. Szerinted milyen likviditás lenne az amúgy is soványka magyar piacon, ha nem lennének certisek sem? Nyilván a négy egymást követő long hétfői dominószerű összeomlása is egy anomália, de aznak világszerte voltak furcsaságok, emlékem szerint a DAX futi is perceken belül váltott mínusz négyről mínusz hétre nyitás környékén.
OTP részvényesek ide!