Ha jól emlékszem te 16500 körül szálltál be. Ezzel a soha nem realizálunk dologgal csak az a probléma, hogy ez most sajnos jó eséllyel néhány nap alatt lenullázhatja az elmúlt 2 évedet. Certiben várakozol még vagy átbútoroztál már részvénybe? Illetve részvényt vagy certit vásárolgatsz most?
ha évtizedes távlatokban nézzük, akkor a covid és a háború is csak egy kis korrekció volt a long trendben.~ Hat a covid paniknal jobb buy opportunity tenyleg nem volt, szoval egyetertunk. En nem napokrol es hetekrol irtam, hanem 2 evrol. Es ahogy irtam csepegtetve kell venni, vettem 22000-nel, de h 18000 is lesz, akkor majd veszek tobbet.
"Ami az elmult napokban lezajlott, az tortenelmi perspektivaban is kiemelkedo buy lehetoseg. " Az elmúlt napokban egy történelmi certihullás zajlott le és még mindig pánik van a piacokon. Kína a mai napig kapott haladékot, hogy visszavonja a megtorló vámját, különben holnap +50%-ot kap és jön Nagy Marci is na meg az országot is minősítik az új események tükrében. Kína nem fogja visszavonni és elmegy a végsőkig. Vajon emelkedéssel fognak erre a piacok reagálni? :) Az otp lejött a csúcsról 8000(!!) ft-ot és még mindig sokan vannak, akiknek kétségeik vannak és ezt csak egy kis korrekciónak tartják. Végülis ha évtizedes távlatokban nézzük, akkor a covid és a háború is csak egy kis korrekció volt a long trendben. Ha ez csak egy 3 napig tartó medvepiac lesz, akkor az is történelmi lesz, mert még ilyet se láttunk soha. :) SP-ben még hiányolok egy nagyobb, utolsó hullámot lefelé. A magam részéről megvárom a 18800 alatti kiemelkedő buy lehetőséget. :)
Nem bántjuk, csak ha ő “csak bottal piszkálja a magyar piacot”, akkor minek fektet órákat az életéből arra, hogy például az OTP részvénye mikor fog beszakadni…stb stb.💁🏻♂️
Dani a baratunk ne bantsatok megvan az oka hogy nem tudja leirni ettol még amit mond nem feltetlen butasag. Nem is mindig ertunk egyet , de ettol még nem is mond butasagokat mindig.
OTP részvényesek ide!