Usa turhetoen zart tegnap de a bankok piroslanak . Futik nulla kozelben … szerintem kis toporgas lesz reggel legalabbis. Aztan trumpra var a nép a vamokkal hogy mi lesz .
Azt hittem shortolni akarsz, és nem engedi lezárni a short pozit az erste. Erre írtam, hogy ne aggódjál, majd zárod 8500-nél, még akkor is long trend lesz az uralkodó "emelkedő aljak".
csalfa az USA, ha a "szokás" hatalmát figyelem (mert azért olyan írtózat nagy extra brutál III világháborús hír azért nins, HÁLISTENNEK) akkor az esés sem olyan egyértelmű, ahogyan azt sokan gondolják. Egy ilyen beleadás után naposon simán visszateszteli a fibó 61-et, de az 50-et minimum az még nincs kész, most van folyamatban, ha meglesz 5825 - 5910körül akkor majd eldől a további, ha ez az esemény sor fut , akkor OTP is visszateszteli a 26500 körüli szintet, és lehet gondolkodni a folytatáson ...szerintem most ilyen mini "pánikban" dobni, ne adj isten shortolni, dőreség
utoljára 2023.10dik hónapjában volt hasonló szitu, az index és indikátor együtt állásokat tekintve usában, akkor az 50es mozgóátlag alá szúrás után, valamiféle katalizátorra irtózat menet indult 6hónapon keresztül, ami direkt/indirekt módon (mindenki döntse el maga) az OTP-t is repítette LONGos változat: a fenti példa alapján fordulás (ehhez kéne hír, valami váratlan és meglepően kedvező) SHORTos változat: hagyományt törve, és követve a 2022es év eleji eseményeket, most lesz pár elég szar hónap ( OTP-ben azt inkább ne akarjuk)
OTP részvényesek ide!