Azzal , hogy károg valaki .. Nem változtat a múlton . Azzal kell foglalkozni , hogy az árfolyam mozgása , hogyan alakulhat a jelenben illetve a jövőben. Az , hogy Sanyi bácsi mit mond, minket nyugtat maximum. Arra kellene már egyeseknek rájönni , hogy a nagyobb amerikai alapok mit mondanak 😂 De mivel ezt utólag vesszük észre, mikor épp futunk iutánuk; marad az , hogy Ők mire figyelnek . Többit meg aki nem tudja összerakni az az Ő baja..
Ősszeesküvés elmélet, ne vegyetek komolyan: Lehet, hogy a tegnapi emelkedés egy jelentős részét az srv eladó produkálta? Bőven 25 alatt vissza tudott venni elég nagy mennyiséget (kapóra jött a vámháború)
"De szívesen hallánám újra sanyit, hogy 16 ezret ér az otp!" . Türelem Balin! Ez már idén megtörténhet. Most Q1-ig gyorsan elszaladunk 28K-ig, utána Sanyi bá' csinál egy 1:2 arányú splittet. Ezt követően 14K-ról folytatjuk az emelkedést és nyárra már vehetsz is 16K-ért OTP-t. :D
“Vagy az en naptarammal van valami baj. :)” Lehet itt bűvészkedni a dátumokkal meg a számokkal, de a kollégának abban igaza van, hogy a tavalyi év nagy része az nem a trendelésről szólt. Egy helyben szutyorgott hónapokon át miközben a világ elment mellette és az Otp kivételével minden ath-t ath-ra halmozott. Ez meg úgy nézett ki, hogy az életben nem fogja elérni. Bármi másba raktam volna a pénzem sokkal jobban jártam volna vele. Ezt a céget tavaly már csak úgy hívtam, hogy a Bánatos F@szom Nyrt. :) Trump győzelme után lépett trendelő szakaszba és lett hernyóból tulipánhagyma. Kérdés mennyi lehet még benne. Mindenesetre olyan mozgást, mint tegnap, itt még nem nagyon láttam: Ennek fényében további emelkedésre számítok napokon át. Sok sikert 1valaki kollégának a shortoláshoz! :D
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a Magyar Nemzeti Banktól
kapott elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély
alapján – 2025. február 6-án a Budapesti Értéktőzsdén 97.770 darab
OTP törzsrészvényt vásárolt 24.741 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési
szolgáltató igénybevételével.
A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya
9.619.992 darabra változott. A saját részvény állomány 3,44%.
Budapest, 2025. február 7.
OTP Bank Nyrt.
Shortosokat nehezen èrtem, amikor egy egyèrtelmű emelkedő trend van sok okból: - prèmium állampapírokból pènzek átáramlása mèg hónapokig - gyorsjelentès várhatóan jó lesz, rally - osztalèk kifizetès rally - esetleges ukrán-orosz bèke rally - külföldi piacok rallyja Nem èrtem mièrt kell szembemenni az árral.
Remélem azért tudsz aludni a shortod miatt… egyre zaklatottabb vagy. Mondtam már neked ne akard shortolni az OTP-ét… mert hektikus a mozgása! Inkább add el vedd vissza olcsóbban!
Remélem ma egy gyönyörű szép shortos napunk lesz! Adj Úram könnyű utat neki! (De szívesen hallánám újra sanyit, hogy 16 ezret ér az otp!) Persze longba csak nagyon óvatosan 16k alatt, 10k-hoz közelítve mernék beszállni! Na de térjünk vissza a túlárazott valósághoz! To Sell, to sell, to sell.
OTP részvényesek ide!