Aztán nehogy a jelentés utáni esés helyett robogjon tovább felfelé.Ilyet is láttunk már,igaz nagyon ritkán.Annyira várjuk a korrekciót,mert korán kiszálltunk,hogy semmi nem lesz belőle.
Hááát akkor ez hamar el is dőlt! 20k is pipa, lehet dobálni a mínuszokat! (engem nem idegesít) SöPö-ék mentek ez is ment, egyszerű ez mint az 1x1! :) Na jó spekit!!!
https://kephost.net/p/MTUyNDI5NQ.png annyira még nem vészes. 1h-n dupla aljra letolták 19850. mint a 19290-19300. az utolsó pirosat odacsaltam, mert amikor rajzoltam, még nem volt ott (15 perc késleltetés) ATH visszateszt rövid távon biztosan benne van. ráírtam a fontosabb szinteket, amik szerintem "meghatározóak". Talán a 19400 lemaradt, mint előző csúcs, szerintem fontosabb a 19300, mert arról pattant. A 19400-as csúcsnál mellézárt a köv gyerytya és végül a 19290-el nem tudott mit kezdeni...emiatt is gondolom erősebbnek. Lentebb egyelőre nem gondolkodnék. 18700 az új alj, + 300/350 = 19050 na jók legyetek!
Shortoséknál ég a világ, Elfüstölt a certifikát. Pakk papa ma nagyot bukott, TS certit rotyogtatott. . Danika is longban van már, Átb@szta a pánikfraktál! Mai napnak tanulsága: Mindig fogadj Sanyi bá'-ra! ;)
Szép volt a mai nap így is, hogy a végén lekötötték egy kicsit. Nagyon kíváncsi leszek a gyorsjelentésre, valamit, hogy lesz-e hír akvizícióról, osztalékról pl. Ha lenne pozitív meglepetés, holnap emelkedhetne még, és pl nyitáskor nem lenne rés. Egy úgy is nyitva maradt már (18.975-19.015 talán). Az sem lenne tragédia, ha a korábbi ATH-t mondjuk 19.600 körül visszatesztelné, majd mélyebbre jönne. De nagyon erős forgalom volt, nem gyakoriak még az OTP-nél sem, kb "bármi" lehetséges a holnapi napon. Az ATH értéken átment elsőre, a 20k még egyelőre akadály. Felette (majd ha eljön az ideje) viszont nagyon hamar lehet majd 21-22k is, akár idén év végére is egy kis karácsonyi ajándéknak pl. Ha nem lesz valami tragédia, ami pánikot okozna, vagy valami nagyon rossz hír, akkor szerintem idén meglesz még.
OTP részvényesek ide!