Igy latom nekem lett igazam pattantunk , napos 44 rsi rol. Innen szerintem ha tartjuk a dolgot igencsak celtavban van a 18 sot akkor mar ts certi kiutes. Persze barmi lehet.de napo maxon uartunk ugy nezem igye? Ez azert nem rossz. Tudom bull trap :) de azert ma se 7 k lett hanem 17 meg az apro. Kamu emelkedes ugye :D balinnnem is tudom hogy fogalmazna :D
Szép felhúzás a nap végére. Pénz kaszálás volt ma a T-88 és TL89-ben. Bár nem jelez semmit-eladó és - vevő oldalról. A certifikát jelenleg "Sold Out" státuszban van.
Az kimaradt, hogy persze ettől még lehet kiütés. De jelenleg nem tudom mirefel esne még újabb ezer forintot. De esni mindig könnyebb, ezt tudjuk, elég hozzá egy Varga beszéd...
Túl sokan vártak már tl kiütést és mindenki lefelé várta már. Ugyanezt éreztem, mint mikor jönnek a "jelentésre 18k lesz ez" szövegek, aztán beadják. Nem mehet felfelé és lefelé sem a végtelenségig.
Vettem én, csak dobtam is, mert meginogtam! Benéztem, most várok! Leginkább Otpt szeretnék venni, de ha nem jön vissza értem, akkor másfelé kell keresgélnem.
Nagyon nem következett az egész napi képből az utolsó 90 perc. Korábban jött vissza a járat a szigetekről? Egy pici TS59 pozíciót azért itt már meg mertem kockáztatni a sokkal nagyobb long mellé.
Ez egy szép nap volt, ráfért egy kis emelkedés. Szépen megjött a forgalom is a vevőkkel. Őszintén szólva nem vártam ma ennyire. Lehet, hogy ennyi volt a korrekció? Sok összetevős ez, nem csak TA van itt. Szerintem ma és főleg tegnap is vehettél volna 16.800-900 körül, legyél nagyvonalú, ha nem vagy mohó;) aztán persze majd meglátjuk.
17350. Hát nem mondom még pár órája se gondoltam volna hogy így visszajövünk múlt hét után. Reggel még el is adtam a kevéske TL 90-em. hát most bánhatom.
OTP részvényesek ide!