Ilyen színtű vergődést akkor láttam utoljára, amikor a kisebbik gyerekem még ovis volt, akinek volt egy csökkent képességű óvodatársa egy ideig........ de ott meg lehetett érteni az okot. De hogy te neked mi a bajod komám :D azt még a piócás ember sem tudja :D Ha kemény a tököd nyitsz egy TS pozit.
Nem szeretném hogy összeomlás legyen, csak a történelmi tényekre, eseményekre hívom fel a figyelmet, mert a TÖRTÉNELEM ISMÉTLI ÖNMAGÁT, de ezt már tanultátok a suliban gondolom. :D Miért kell mindig a vásárlás körül forogni? Más életcélja nem lehet egy embernek, csak a vásárlás? Beszűkült gondolkodás...
https://www.erstemarket.hu/termek/103/OTP erre nem tudom miért kellett - 4-et adni, ez egy Erste által közölt chart - gondolom nem szeretitek az Erstét .... a lényeg a historikus és azon belül a max időtáv. Szerintem a portfolio grafikonjai sokkal gyengébb minőségűek, pontatlanok.
Reggel eladtam a shortjaimat es vettem longot , delutan eladtam a longjaimat es vettem shortot ami hyorsan termore fordult :) ma jatszottam kicsit. Holnap eladom a shortjaimat majd :) iden eddig a jatszos pakkra 15% profit .
Elbizonytalanított engem is ez a mai nyitó.. A vége felé a felhúzaskor 3490-en elment a tl88 második fele is.. Most pihentetek egy kicsit.. Jó ránézni a számlára.. Ha lesz korrekció,beleveszek megint. Shortban nem gondolkodok.
OTP részvényesek ide!