hasonló módon látom, korrekció érik, vagy már el is kezdődött a magam részéről fedezeti pozíciókat kötöttem az OTP kitettségemre és kivárom a folytatásban mi lesz
2008-ban kezdődött a válság, pontosítsunk, és a tőzsde 2009-ben érte el a mélypontját, legalábbis nálunk, 2009 febr-márciusban. De az ingatlanpiac még később, csak 2011-2012-ben érte el a mélypontot. Nézz utána. És az új gyártású autó piac is később állt helyre.
Örülök hogy visszatértél! Üdv a fedélzeten! A Vörös tengernél iszonyatos feszültség van 1956-hoz hasonlóan, akkor a brit-francia tengely, most a brit - USA tengely próbál rendet teremteni, ezek a huszik őrültek! OTP 10 hónapja emelkedik március óta, érik a korrekció....
Szerintem is korai volt, csak most kezd esősre fordulni az idő a nemzetközi fronton, illetve három napja mindig lejjebb van a a papír alja ( ráadásul a spekik most nem veszik meg rögtön az esést, az utolsó félórát sem húzogatják), a 2órás MACD még csak tegnap dobta be a határozott eladási jelét. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy minimum a 16K visszatesztnek kötelezően meg kell lennie.
Nálam szarakodott a net :) Vettem TLt , 88 at akartam, de kifogyott, így 87 lett belőle. Lehet korai volt, de veszek még lentebb max . Azért mostanság tuti felmegyünk 17 re, addig meg veszek még tuti.
Meglehet. Egyszer már jártam úgy, hogy vártam az 50%-os hozamot és nem zártam 30%-nál. Jól ki is ütötték utána. Ez már zsebben. Ha lejön addig veszek majd longot. Egyelőre mozi.
OTP részvényesek ide!