Ma USA piaczárás után Moodys hitelminősítés. Jelenleg Ba2 stabil a besorolásunk. Dec 21,.én pedig S&P. Náluk BBB minusz stabil a jelenlegi besorolásunk, ami egy lépésre van a bóvlitól.
Azért lehet baj a toronyban, ha egy egyszerű intelligens köszönet nyilvànìtàs is negatìvot vàlt ki. Jöhet tìz, pont nem azért regisztràltam, hogy like-okat v negatìvokat gyűjtsek.
Üdv kedves topik tagok! Egy éve figyelem a topikokat, kereskedek is. Kisebb nagyobb sikerrel, de nem adom fel. Àltalàban longban főleg bluekban, mert az jó a lelkemnek. Bàr most kis papìrokban is futottam. Meg szeretném köszönni a chartokat, a jó tippeket, összességében sokat tanultam tőletek. Gyula1971, Balin, Zöldbéla, Farkasfű, Huti, Bpali a teljesség igénye nélkül. Külön tisztelet a munkàtokért, a meglàtàsokért. Kàrtékony ellenhangokat nem nevesìteném. Sajnàlom hogy màsok szapulàsa okoz valakinek örömet, mikor épp hullàm völgyben egy papìr, màskor meg csend. Sok nyerőt mindenkinek.
Maci , dani , igy hogy atvittuk a 800 at (ha nincs a robot ki tudja hol allunk meg) szerintetek meddig megyunk le ? Szerintem igy az elso megallo a boli alj lehet 13400-500 on. Ha ugy alakul en meg raerositek a shortra hetfon .
OTP részvényesek ide!