Azért nagyon combos az OTP ilyen napok óta tartó negativ nemzetközi hangulatban. Meddig tarthatja ezt bullos hangulatot. Remélem nem 1 nap alatt hozza be a minuszokat.
Peret jo meglatasaid szoktak lenni de ez nem jelent most semmit szerintem. Holnap elvalik mert ez egyelore egy bearish jelzes inkabb a mai nap. Akkor lett volna bullish ha 400 folott tartunk volna , akkor azt mondtam volna megyunk 600-900 ra.
Igy igy , akar 350 ig is mehettunk volna, eddig ez egy tokeletes : A falling three methods pattern is characterized by two long candlesticks in the direction of the trend, one at the beginning and end, with three shorter counter-trend candlesticks in the middle. The falling three methods pattern shows traders that the bulls still don't have sufficient conviction to reverse the trend ezutan varakozasom holnapra 12800 korul van , penteken meg ha rossz lesz a hangulat eg tovabb eshetunk. Kb ott nyitunk ahol ma zartunk es lassu csorgast varok a nap vegeig. Sracok ma szinte nulla forgalommal voltunk . Volt hogy olyan ures volt az ajanlati konyv hogy ha csak egy komolyabb elado lett volna beejtik mint a pinty. Ertsd volt vagy 500 db eladas 100 as savban. Kvazi megfelelunk a falling three patternnek. Konkretan azt irja nincs eleg ero a bikaban hogy megforditsa a trendet. Es hat nem volt ero ez teny . Ne legyen igazam , nekem mindegy hogy emelkedunk vagy esunk csak meglegyen az irany. Farkasfu is megmondta ez a bizonytalan tartomany. Es hat oszinten szolva nem jottunk ki belole felulrol tehat megyunk ujra a rajtvonalhoz. De pentekre erunk oda az esos nap amugy is kb. Ha rossz lesz a hangulat a vegen tovabb esunk.
az csak egy link duma volt..Azok a szarháziak megneszelték mikor verik be az opust.... a 2 majom brokerricsivel kiegészitve a vonatos prédikátor is.....azota egy épkézlb hozzászólásuk nem teljesült..
Pali 8000 lesz most hívtam a vazúl nénit. A fia mondta
Törölt felhasználó2023. 09. 27. 18:29
Mivel elég kihalt volt a fórum ez azt jelentette hogy a fórum többsége shortolja, sokan gondolom még 13200-300 on is belltak hiszen megmondtk a tutit..Már pedig ez 11500 lészen... oszt jó napot Brüsszel :_)))
Én is ezt a filmet látom, de ez most éppen "menetel" (egészen az ellenállásig) Tennék fel kérdéseket, de hát nem kell nekem mindent érteni. Menetel és román bank és menet van. Oké. :)
Majd ha leküzdi ezt 13.300-as ellenállást,menetelni akkor fog remélhetőleg.. Addíg örülni kell hogy van tartása 13.000-13.300 között,ilyen nemzetközi tőkepiaci hangulatban..
Tökéletesen hozta a mai várakozásom! Benne maradtunk a piros gyertyában, ellenállás alatt, csökkenő forgalommal. Holnap már csak 13190 alá kell esnie, hogy eladási jelzés legyen. Úgy érzem, ez nem lesz nehéz.
OTP részvényesek ide!