Varga nem dumal ossze-vissza, pontosan tudja, mi var az orszagra, mit terveznek. Beledoglunk? Az biztos! Amugy en egy kicsit kivancsi lennek, hany bennfentes nyitott shortot a napokban? Egy ilyen nyilatkozat utan boritekolhato volt a zuhanas.
De te bevallottad, hogy szereted az adrenalint, ezért nyomod a BÉT-en. Varga is remekül tud időzíteni a FED döntés utáni nap közepére, mikor eleve rossz a nemzetközi hangulat.
Hát vettem kis longot hogy legyen hátha visszapttan kicsit, de hát nem.... miért is pattanna.... tl 87 és 85. Ha felmennénk 200ra el is adnám szerintem kis bukóval, mert nem bízok benne hogy 13k fölött leszünk a héten, sőt igazából lassan a 11k ban is kételkedek.... eddig 12500 nál 1000 mrd vel kb lehetetlenség volt lemenni, most hogy bankadó elveszi ennek nagy részét.... így kicsit érdekesebb a kép, akár még lentebb is mehet funda alapon.... sőt hangulatfüggő, de 10k is benne van.Fene a fajtájukat, nagyobb yacht kell a vezérnek, a mostani kicsi csak 62 méteres
Törölt felhasználó2023. 09. 21. 14:02
jot tesznek a telekom rfolyamnak .annyiból megérte...
Szerintem is összeszednek itt rengeteg papírt. 16.4 MRD forgalomnál járunk. Sokan tudhattak erről, sokan élhettek is ezzel a tudással. Ami biztos, hogy egyelőre semmi nem biztos. Nem tudjuk, hogy valóban növelik az adót - különadó eddig is volt, nem kell új adónem - se pedig a mértéke nem ismert, ha sor kerülne rá. De az időzítés, az tökéletes volt egy bazi nagy eséshez. Ez egy emelkedő napon szerintem maximum 3% esést hozott volna, így meg hazavágták a francba, napon belül 1000 pont feletti mínusz.
A bankadó kapcsán újságírói kérdésre kijelentette, hogy a bankadó emelése, vagy meglévő terhek kiterjesztése még koránt sem biztos." Az én beszédem nem annyira a bankokra irányult, csak arra, hogy ez egy fiskális eszköz lehet, hogy adóbevételt is mérlegelünk, ami segíti a hiánykorrekciót, de nem erről volt alapvetően szó"
OTP részvényesek ide!