Akkor nem jól figyeltél :) Tegnap "cikiztem" itt őket, hogy mit várnak a 13900-tól? El is magyarázták páran szépen. Ha visszakeresed Gyulának írtam, ha korr lesz nem a 14 alá , de a 13 alá is benézhet. Egy jó tanács! Van itt egy kék fejű ember, hol medve, hol bika van a fejében, mégis pingvineket rajzol, TANULMÁNYOZZÁTOK TÖBBET! :))))))))))
egyébként, ha jön a különadó az egy jelzés lesz kifelé, hogy rohadt nagy gáz van, hiába próbálják eltussolni, megijednek a befektetők becseszik a forintot 430-ig, menekülnek az országból, aztán mi lesz, kemény idők jönnek az a meglátásom
Hehe, és elhiszed nekik? Pár hónapja még az volt kivezetnek minden különadót. Majd kap egy másik adót helyette a Telekom is. Vagy csak mégse vezetik ki. Ezeknek én már régen nem hiszek.
Pedig nincs különösebb rejtély, azt vártam, hogy 13900 körülről átmenetileg pattanunk kicsit, vettem ezért kevés tl86-ot. Nem ez volt életem legjobb döntése (pláne azzal együtt, hogy tegnap eladtam az összes ts61-et).
Szerintem bennfentesek már néhány hete tudták ezt a hírt. Szépen lassan feltornázták az árfolyamot ameddig lehetett, értékesítettek, most meg majd olcsóbban visszavásárolják, a játék meg majd kezdődik elölröl.
Varga bankokat és nem bankot emlegetett. Ez részben amúgy üzenet az EU felé is, hogy ha nem lesz lóvé, akkor sarc lesz. Mondjuk ettől nem lesz lóvé csak mondom. :))))))))))))))))))
OTP részvényesek ide!