Ezzel még mindig nem magyaráztad meg, h miért ne lehetne más vevő a 750-es, (pl. maga az OTP) attól, h őt most bejelentették. Ez még mindig csak feltételezés, akárhogy is magyarázod, nincs rá semmilyen bizonyítékod, h BIZTOSAN ő az. Nem az volt a felvetés, h mit akar v. mit nem, hanem az, h határozottan kijelentettétek, h senki más nem lehet, csak akit most bejelentettek.
OK. OTP be kell jelentse a vételt, meg is teszi, tehát kizárva. Azért ez egy elég jól megírt robot, ahogy néztem, nyilván nem két fillér. Ha én lennék, nem lennék itt. Vagyis legalább egy nagyobb spekuláns. Nem öt perce kezdődött a buli - szerintem legalább egy éve, előtte nem néztem -, vagyis hosszú távú terve volt. 5%-ot azért nem lehet hipp-hopp venni észrevétlenül, biztos nem ma kezdték gyűjtögetni. Viszont ha most kibújt a bokorból, még az is lehet, hogy most tervet vált. Gondolom szeretne hajrázni felfelé hamarosan, de nyilván nem a 7k-ra hajt.
Várok, türelemmel. Tavaly márciustól veszegetek, eladni csak párszor adtam el eddig, hogy legyen egy kis aktuális sikerélményem. Jelenleg van 595 darabom, 9800 körüli átlagáron.
OTP részvényesek ide!