Az elvileg és gyakorlatilag is államcsőd. Egy dologgal tud jól megszopatni, nem engedi idő előtt visszaváltani. Mondjuk onnantól nem tudom ki fog venni hosszabb papírt, de ezt az egyet megteheti.
Megy ám a remegtetés :D de jó is van így, valaki azt látja, hogy 10 milliárdot eldobtak, én azt, hogy 10 milliárdot felszippantottak, én szippantottam nem kicsit, aztán majd látjuk :D
Törölt felhasználó2023. 03. 08. 20:04
Beirtam de nem találom. Jáccásiból vettem egy pakkot 10.020nál.. 9950kemény ellenállás a 650még kökeményebb. 9500 alá nem várom Azt is irtam 12 körül.. úgy látom eljátszák azt, hogy bennfenntesek már tudják vacak lesz a gyj..miközben jobb lesz. és mintha valakik csipegetnék
Törölt felhasználó2023. 03. 08. 19:54
Egyszerű ez..ami pozitiv amerikában az minket nem érint. Ami negatií az kis mértékben rátesz a bajunkra...szerintem látszodik..
A Rafi 10 alol indul t mos 16 fölött az 60% kb (pedig kitett ilyen -olyan piacoknak nem kicsit) Otikánk eközben már 30%-ot is elérte. (ő is kitett az említett piacoknak) Ettől a PMÁP-tól én is kicsit tartok, nem tiszta ez nekem, igaz nem is értek hozzá! Amit ecseteltem is Balinnak a minap. El is adtam a MOl TL64-et (ha már nem csapták ki) és kiszálltam TL80 Otiból is egyelőre. A TL23 és a rv maradtak. Az SP 3970-en , ha az elindul becsülettel lefelé nem tudom milyen hatással lesz ránk. Nem fényes az égbolt :)
Nem értelek téged, korrekt hozzászólásaid vannak szeretem elolvasni van rafid és erste is azokat is nyomon követed, én azokon a tavalyi évben 10x annyit kerestem mint ezen a silány papíron, miért nem hagyod magad mögött a BÉT-et. Én már úgy vagyok ha holnap marad a 10.150 vagy 10.200 aminek nem sok az esélye inkább bukóban is de eladom és elfelejtem sőt az OTP számlámat is megszüntetem!
Felét én is kimentettem ma. Ezüstöt vettem egy adagot. Remélem tovább szakad az is, most hogy vettem. :) Nagy bukta ez idén eddig a BÉT nevű förmedvényen, lehet szép lassan kiszállok tényleg most már mindenből. Pengécskének van igaza, ha Erste-Rafi meg ilyesmikbe raktam volna a nagy zsét, hát nem éppen így állna a dolog, jó nagy pluszban vagyok velük és azt nem öntötték vissza érdekes módon a mélypontjuk felé. Orbánc játszótere lett itt minden, legszívesebben az állampapírt se gyűjtögetném, én hitelezzek a mocskoknak. Majd egyszer jön az éjszakai közlöny, hogy nem lehet kivenni csak a felét ami bent van, mert csak. Vagy csak a felére fizet kamatot. Vagy bármilyen baromság. Ezekből kinézem.
OTP részvényesek ide!