Csak abban az esetben, ha tud valamit vagy tobb orderja van. Egyebkent tudna kontrolalni a piacot. Valami Itt buzlik nekem. Mi lesz itt penteken, ha most teletom mindenkit es nem lesz vevo a io eredmenyre, penteken biztos vagyok, hogy lesz bent meg egy nagy elado, legalabb egy.
El fogy a piac türelme ..elég megnézni sorrba a forumrol hányan mentek ki BÉTről, hányan nyitnak Államkincstári számlát, külföldieknek nem vagyunk pálya..se a minősítések,se az unios pénzek bizonytalansága miatt..Én is fogtam 3/4 e otp t eladtam irány állampapirok meg más részvények.. itt most épp benne ülök mozizok de venni marhára nem itt érdemes..
Delutan kinyirjak, ha kint is elkezdenek szakadni. Nem gondoltam volna 10 k alatt a heten, meg en sem. De , ha nem veszik meg az eredmenyt, jovohet meg csunyabb lesz. A furcsa az, hogy miert siettnek ennyire. Altalaban megvarjak a jo eredmenyt es akkor arra tidnak tetelt adni, de most valamiert rush van. Vagy az eredmeny lesz rossz, vagy van masik orderja is vagy Majd utolag meglatjuk
OTP részvényesek ide!