a héten nem hiszem h ez lehetséges, 1 es vagy A hullám impulzus megy fel... egyértelmüen.... ez még csak sub hullám mikor a végére érünk korrekcio várható
eddig nagyon könnyü követni viszont ez veszélyes is tud lenni ha tul könnyü.. nem kiabálok el semmit mert alapbol pesszimista fajta vagyok de eléggé longosnak tünik, valami gebasz kell h beszakadjon szerintem
Nagyon úgy néz ki, hogy a 11190-11250 rés betöltésére készülődik az papír, talán még egy csúcskísérlet is beleférhet a héten. Nem gondoltam volna, hogy a piac ennyire szembe megy a FED-el (-:
nem akarok ünnep ronto lenni de ha igy csinálja a dolgát ahoyg eddig 300ig is el mehet, holnapra már biztos meg éesz a teteje véleményem szerint de még akár ma is meg lehet
Azon kell elgondolkoznod, hogy írtál-e egy darab olyan hozzászólást is az utóbbi fél évben, ami úgy alakult volna azóta. Én egyre sem emlékszem, de ha volt linkeld be.
Soha nem írtam egy részvénynél se folyamatosan, hogy csak fel lehet az irány. Az OTP-vel kapcsolatban is számos kritikát megfogalmaztam itt, vissza lehet olvasni. A folymatos feldumának éppen úgy semmi értelme, mint a minden érdemi információt mellőző, negatív károgásnak. R 11.095
Hadd mondják, már 15 éve hallgatom őket! Vagyis nem őket, mert 10-15 ember kivételével, akik itt vannak kb.15 éve, és ebből élnek, a buktás garnitúra 1-2 évente kihal, aztán mindíg jön az új garnitúra 😂 De az a legnagyobb baj velük, hogy ha te, vagy én vagy a harmadik éppen nem fel várja, akkor az az aktuális ellenség😂 Ha a Maci is éppen lefelé rajzol egy vonalat, akkor az 10👎 Mondjuk én pont lesz....om az összeset! De ezt ők is tudják 😂
OTP részvényesek ide!