Én is! De mivel részvényes vagyok,ezért jó lenne valami pozítiv hír!! De egy ilyen korrupt,csaló orosz diktatúrát folytató elitnek mint idehaza van!! Az valami borzasztó dolog!!!...
Szerinted 100%, hogy megkapjuk? Szerintem meg 99%, hogy idén már nem kapunk. Ez valóban érdemi különbség a várakozásunkban. És szó sincs róla, hogy én annak szurkolnék, hogy ne kapjuk meg az EU pénzeket.
az alja mostanság ugye 7800 körül volt. utána 9700ig ment nagyjából... ezt már a jogállamiság pozitív kimenetelére való spekulációra mente, szerintem.... most jön a teljes reménytelenség érzésének keltése 8500ig.... vagy lejjebb is akár...1 hétig vagy kicsit tovább, aztán utána ami irányt vesz (szerintem fel, mivel kizárt hogy ne kapjuk meg a pénzt) elkezdi majd arra árazni az oti is magát, és akkor ezek szerint egybe is esik Brüsszel döntésével. (lásd a másik kommentben lévő cikk)
"Honnan fog plusz pénz jönni a BUX-ba?" Jó kérdés, ha ez így megy tovább a MOL csorogni fog le 1500-ig és ott marad nagyon sokáig. Ez az én véleményem szigorúan szakmai alapon.:)
OTP részvényesek ide!