Miért pont MOL-ba? Csak kérdezem, nem kötekedek. Ha azt nézem, hogy ha az oroszok tényleg elzárják a Barátságot, vajon mennyi profitot fog termelni a MOL a tengeri olajjal? Lesz-e egyáltalán mit eladnia? Én óvatos lennék MOL-lal. A 2900 egy kíváló kiszállási lehetőség.
A covid alatt nem volt baj. Csak elhitették mindenkivel. Saját népét ijesztgette mindenki, meg fogsz halni stb. Most van baj. De ne feledjuk, a szorult helyzet csiszolja az elmét. Van mit...
Őszre en már nem leszek poziban, lehet már holnap se. :) relax, itt csak higgadtan lehet dönteni, és figyelembe kell venni az időtávot amit kereskedsz.
Én azt gondolom, hogy ez nem para..., hanem bukta ez a papír... szépen csendben elkezdtek erősödni más hazai bankok is..... nekem azért furcsa, hogy semmilyen komolyabb üzenet nincs se Csanyitól, se ellemzőktől. Nézzük meg, melyik tudott emelkedni tartósan az utóbbi pár hónapban?! Nem rábeszeles ez...egyszerű matek! Én 9600on dobtam mindent... inkább kisebb bukóval és atultem a Mol-ba!
Ha a forintot stabilan megtartották volna 400-on, akkor azt mondom, a Kamuvid-alj megfogja OTP-t. De tegnap óta borúsabban látom a jövőt. Elengedték a forintot. Szóval azt mondom, nagyobb para van, mint ahogy ma gondoljuk, és sokkal nagyobb, mint ahogy tegnap gondoltuk volna. . Nézzük globálisan a problémát: itt az orosz-ukrán háború. Ha ez nem elég, nézzük meg, mi van az Alföldön: aszály. Eleve gabona-hiány és ezzel együtt áremelkedés van tavaly óta, de erre most rátesz egy lapáttal az időjárás is. Itt sokan még mindig nem tudják elképzelni, mekkora baj lesz legkésőbb ősztől. r. 8022
TA. :) megfogja az, de meglatjuk. Majd meglesz hozza a hir is. Nem kell tudnom, de a tapasztalat az, hogy mikor mar mindenki menekul, akkor van buytimeee 🤷😃
Nem gondoltam, hogy a tegnapi iszonyat zuhanás után még ma is egy jó nagy zuhanás lesz. A lényeg, hogy csányi szerint 16500-at ér. Illetve ért, amikor 10 ezren volt az árfolyam, most 2 ezerrel alatta vagyunk, akkor gondolom, most 14500-at mondana. Én sokáig bíztam az otp-ben, azért nem adtam el még 3000 bukóban sem a részvényeimet, de a bizalmam kurvára elszállt, és kezdem hinni, hogy Balin2020-nak lesz igaza.
A covid helyzet és a jelenlegi világ helyzet köszönőviszonyban sincs egymással. Felesleges párhuzamot keresni, higy az majd megfognà ? Miért fogná meg ? Sokkal nagyobb baj van a világban mint a covid éra alatt.
Megvédeném, bejöhetett volna a jóslata, DE most az árfolyam-elb.szódás mindenféle emelkedést áthúz. Ha egy szinten stabilizálódik a forint, akkor lesz itt korrekció az esésben. r. 8018
És szokás szerint nincs semmi következménye, nem mond le senki, nem cserélnek le senkit. Ha megfordítom, akkor minek kellene történnie, hogy valami önkritikát gyakorolon a kormányból valaki?
OTP részvényesek ide!