A 🐧 várja ez igaz, de miért csak azt látjátok? Ott vannak a pinginek az ellenállásai, még kérdőjelet is tettem!!! A pingi akkor élesedik ha átviszi a 61.8-t, addig rizikós és rendszerint lepattan róla elsőre! Itt még van egy 38.2 is a nagy pingi első megállója és egy trendvonal is! Akkor kell itt belevenni, ha átviszi!! szvsz! és az se tuti mindig! csak, hogy értsük a pingit...🐧😃
Sziasztok, nem olvastam vissza a hsz-okat de én úgy tudom az osztalékfizetésnél úgy van, hogy 19-e az utolsó nap, amikor még szelvénnyel fut a rv. következő nap már szelvény nélkül lehet csak venni, és 23-a a tulajdonosi megfeleltetés napja, azaz ekkor még rv. tulajdonosnak kell lenni. Ha ez így van, akkor véleményem szerint van valami spekuláció abban, hogy a két fontos dátum közöttre esik egy hétvége. Javítsatok ki, ha tévedek, illetve akit zavar, hogy megint felhoztam ezt a témát az ignorálja a hsz-at, ha kérhetem. ;)
Igen, elég szomorú. De azért bízok benne. A háború befejezése és ha az OTP maradhatna kint mindkét országban akkor tudna jelentősen emelkedni csak. Bízom benne! Már elég régóta húzódik a csatározás.
Ahogy mondod, engem az elmúlt hét fárasztott ki, mára már én sem nagyon tudtam fiú vagyok-e vagy lány, pedig azt gondoltam hétvégén kipihentem magam, de nem. 😆
nem gonoszkodom,de péntek reggel még 9500-re várta az árfolyamot :-) aztán egy kis rábeszéléssel megvette nyitóban 9996-on..... szerintem nem én vagyok az egyedüli akit ennyire lefárasztott az elmúlt 1,5 hónap.Egy igazi Medve lett most az otika....mondjuk a medve piac lényege ez,hogy kifárasszon és már azt se tudod fiú vagy vagy lány?:-)))Ezért jó robottal kereskedni,ők csak teszik a dolgukat,gondolkodás nélkül.Így már érhető miért állnak át többen erre a módszerre.
Igen, megyek is át majd jövőhéten, csak a héten már maradok itt az osztalék dilemma miatt (meg egyelőre el sem tudnám adni amíg nem javítják a technikai hibát.)
Lehet Balin lesz megint a befutó és érdeklődés hiányában elmarad az oszti rally. Nyugaton csúnya esés bontakozott ki. A régiós bankok szép pluszokból fordulnak pirosba.
OTP részvényesek ide!