Egyébként egyre jobban örülök a velem kapcsolatos írásaidnak. Határozottan fejlődik benne a személyiségem. Először még egy düledező viskóban lévő hajléktalan voltam, akit a felesége tart el. Most viszont már bróker! 😀 Csak így tovább!
az elmúlt 1 hónapban szerintem ez már vagy a 4.-5., amikor a longosok azt hiszik, hogy na akkor most fordultunk, aztán új és új aljak....lassan már a 9300 környéki háborús alj is közel van....de a remény kell, a reménykedő longosokra lehet nyitni a shortot.
"19590 ---> 10230" Persze persze, aki negatív véleményt mond rólad, az biztos azért teszi, mert bukós longos, meg nem adta el időben, hogy aztán bankba rakja erodálja a kp-t. :D Tudom nem tudsz mással védekezni, de ez már mindenki számára unalmas is meg átlátszó is. Annyira irigyek vagyunk a sikeres üzletemberre, aki 2 hét alatt tegnap tudott felmutatni valamit, és egyből sikeres üzletembernek minősítetted magad. :D Azt tudod ugye, hogy a rád bízott más pénzével nagyon veszélyes játszani??? Meg azt is, hogy ezeket nem szabad nyilvánossá tenni? Mert ha valaki letöltötte véletlen a tegnapi képet....... :D :D
Zsido vicc jut eszembe... mikor ugy akcioznak h elotte felhuzzak az arat.... SP futin kimerules jelet latom..... arra gondolok a terminatorok le torik a bika szarvat nem soka.
A legnagyobb probléma, hogy nincs forgalom. És amikor lefelé megyünk akkor egyben ez előny is. Sztem nagy megugrás az osztalék miatt nem lesz, valamekkora növekmény lehet a forgalomban és talán 11.000-ig felmegyünk, minden egyéb dolog változatlansága mellett. Azonban, ha jönne egy jó hír, pl.: Viktor megállapodott a Mr.s Brusszellel, vagy tűzszünet, akkor pattanunk egyből. Csak egy kis szikra kell és jönnek az intézményiek is. Hogy pozitív legyen a vége, ettől még a három piros hónap után, jöhet egy zöld. Benne van egy + korrekció is a papírban mostanság ;)
Akkor csak olvastam a fórumot, de nem is olyan aktívan. A legalsó vételem 8005 Ft volt, de nem tartottam hónapokig akkor sem a vételeket, szóval nem arról van szó, hogy 1 év múlva adtam el. Általában csak pár hétig volt egy pozi. Ebből látszik, hogy nem daytradeltem, nem is nagyon tudtam volna, mert akkor még OTP brókeren csináltam. A tőkéhez mérten óriási pénzeket lehetett keresni 2020 Covid esés után. 7 hónap alatt 40% fölött volt a profitom. Én is bízom benne, hogy lesz ilyen megint, de amíg tart a háború, addig ezek a 1-2 napos longok vannak csak.
OTP részvényesek ide!