Egyébként ez tipikus.:) Amíg nem tudod, mit jelent a piros és a zöld,addig 1.7m nyerő. Na,amikor megtanulod.....akkor,azt hiszed,hogy....pedig dehogy...indul majd a ciklon és vidámpark.
Holnapi napra nagyon kíváncsi vagyok. Lehet ma a végén megint felhúzzák beetetésnek és holnap amikor átüti a 11k-t, megint leöntik. Kérdés, most lesz-e ellene ellenállás. Azt figyelem, amikor nincs forgalom, akkor sunyiban megy lassan felfelé, amkikor meg megnő, hirtelen nagyokat zuhanni kezd.
Ez a bank mindig a klasszikus kockazatkezeloi ertékeket tartotta megfelelonek, vagyis boritekolhato a magas (piachoz merten akar tulzo) CT, igy a korabbi evekhez kepest biztosan jelentosen rosszabbnak fog tunni. Ha a CT kepzest levesszuk rola szerintem még akkor csokkenes nem allapithato meg, azt majd inkabb a q2ben..
Egyáltalán nem tartom bántásnak . Ez csak egy ártalmatlan kérdés volt . A kockázatról annyit , két hónapja tőzsdézem és már 1,7 milliót vettem ki nyereségként . Ez nekem csak hobbi .
Én is a héten kezdtem el tőzsdézni, azért ne vedd bántásnak amit írok, de ha ez is gondot okoz neked hogy zöld emelkedő, piros csökkenő árfolyam, biztos, hogy készen állsz kockára tenni a pénzed? Tényleg csak jóindulattal kérdezem. Egyébként üdv a csoporttagoknak, egy hete olvasgatok és okosodok már itt én is.
Értem és lehet így lesz, csak jeleztem, hogy elképzelhető meglepetés is+bízunk abban hogy valahogy rendeződik a helyzet és végre befejeződik ez a háború.
Én konzekvensen mondom hetek óta, hogy szerintem alapvetően jó lesz az első negyedév, mivel alig érintette a háború. A gond szerintem a másodiktól jön. Viszont, ha már negyedéves alapon most érdemben romlott a bevételi oldal, az nálam komoly bajt jelez a jövőre vonatkozóan.
Az írásod nem az OTP árfolyamáról, ha nem bevételeinek alakulásáról szólt és ezt tettem összehasonlítva, hogy mit vártak a Rafitól is az elemzők. Profitcsökkenést várt a piac a Raiffeisen Bank International ma reggel közzétett gyorsjelentésétől, nem véletlenül: orosz piactól való függése a legnagyobb a nyugati bankok közül. Ehhez képest több mint duplázást mutatott be az osztrák bankcsoport az első negyedévben a nyereségét tekintve. Bár a kockázati költségek az orosz és az ukrán leánybank miatt jelentősen, hitelarányosan csaknem 1%-ra emelkedtek, és az év egészében is ekörül maradhatnak, a bevételi sorokon kompenzálni tudja ezt a társaság. Az orosz leánybank ugyanannyit, 96 millió eurót hozott, mint tavaly, a magyar operáció pedig 35 millió eurós nyereséget ért el, ami erős teljesítményre utal.
OTP részvényesek ide!