és mi lesz a hölgyekkel? :-)) szerda reggel is ezt kértem már péntekre,hamarosan üt az igazság órája ,teljesíthető! " zsuzsa37
szerda, 08:10
Előzmény:
geltrade
#1171069 poénkodhatnék,hogy nem esély kell már
ide,hanem VÁSÁRLÓ ERŐ ...ahhoz,hogy hosszú távra igazi fordulat
történjen,az áprilisi hónapot minimum 12150 -en kellene zárjuk,persze
előtte a heti gyertyánk meg 10900-es záróárat produkáljon péntek
17:05-re. "
Kedves yooio! Érvényesen tippelni 15:30-tól 16:30-ig lehet! :) Éppen elég azt az egy órát végigböngészni! (Ha egy lapnál többet kell figgelni, akkor gyakran előfordul, hogy elvesznek atippek.)
Esetleg mobilnetről a mobilodról? Egyébként nem veszítesz semmit, nem nagy kaland. Csak mutatja, hogy egy ilyen napon is lehet három rövid short pozival is pénzt csinálni, pedig szép emelkedés van. Meg van benne egy pár perces nap eleji mini MOL long.
Na, megosztom gyerekek a mait, mert itt megint megy a hitetlenkedés. Kíváncsi vagyok a hitetlenkedők közül lesz-e aki megoszt valamit. Az OTP short az három poziból tevődik össze, összegyúrja a rendszer ebben a nézetben. Nézzétek el, hogy ez ma csak aprópénz, nem igazán értem rá tőzsdézni. A kép három óra múlva törlődik: https://ibb.co/82yZXsk
nem szeretnélek kijavítani,de a 10930-at teszteltük vissza,mert ott van a mult heti gyertyatest teteje :-) próbálják vissza szorítani bele, mert ugye kitört...itt most eltölt egy kis időt.
hetes gyertya fölé zár, az megadna az utat feljebbre mert hetin lehetne bullosnak nézni. a napos SAR 11300, ahogy az ma20 is,m ha azon átugrik, akkor megnyilik a tér. beugrani akkor fogok, ha hetes zárón 11020 fölé zár ma, ÉS nagyon megnezem a jövő hétre várható kormányinfó időpontokat :)
Egyébként nem, ez most jól néz ki. Más kérdés, hogy játszótéren voltam, így nem vettem bele. Viszont egy rövid short kört elkaptam valóban 11K-ról, de már zártam az előbb.
OTP részvényesek ide!