Én vagyok a bolond, hogy bolonddal vitatkozom... velük/veled nem lehet. Hidd el nyugodt vagyok, nem ilyen, ha mérges vagyok. Szerintem nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal... ez már rég nem arról szól, hanem a Te személyedről. De tudod mit, csináljunk egy kis közvélemény kutatást, ha többen bírnak maradásra téged, mint engem, akkor én ígérem soha többet nem írok ide. Ha viszont fordítva lenne, megtennéd, hogy felismered a helyzetet és sokunk kérésére mellőznéd ezt a topikot. Szerintem ez egy korrekt ajánlat, kíváncsi vagyok, hogy képes leszel-e betartani, elfogadni. Tehát: "+": bolondok órája lejárt, Casali menjen "-': Casali maradjon, végre kiűzte a gonoszt a topikból
Hát ez tényleg hihetetlen.... Te ezt élvezed? Ez valami perverzió részedről? Ettől érzed jól magad??? Több napja a Te hülyeségedről szól a fórum. Rohadtul elég volt már ebből. Nem tartottalak csökkent képességűnek, de most már elbizonytalanodtam. Azt hittem végre mindenki megnyugodott a pics@ba és tudunk értelmesen beszélni. Erre Te csak nem bírod és folytatod. Mit kellene tenni, miután kb. 30-an megkértek, hogy fejezd be és normálisan viselkedj??? Két opció maradt: direkt ez a célod, hogy szétbarmolj mindent (akkor zseniálisan csinálod), vagy egyszerűen sérült vagy és nem is érted, amit írunk.
Nekem is hasonló érzésem van. Akkor azonban a most kialakult normalitáshoz mérten érdemes várakozásokat megfogalmazni! Mondjuk az OTP esetében a moratórium feloldása még hátra van. Ha jól értem a témában megfogalmazott cikkeket, ebben, mármint a moratórium alkalmazásában, éllovas M.o. Azt, hogy ez jó, vagy rossz, eldönti a jövő.
elelött ezt irtad: "Csőváz elég volt ebből nekem" meg irtad: "pá". akkor szia. vagy ezek mit jelentettek ? semmit ? Barackvirág konkretan kérdezett, arra nem (latom, hogy) valaszoltal (volna) szerinted ?
OTP részvényesek ide!