így van, nem szabad csak az itt olvasható véleményekre hagyatkozni, ezt előbb utóbb mindenki megtanulja és valahol persze magától is értetődik, de ugye véleményvezérek mégis mindenütt vannak és olykor könnyebben hisz nekik az olvasó, mint kellene.. és persze senki sem írogatna-olvasgatna itt, ha tudná, hogy merrefelé lesz az irány ez van, egyébként pedig tényleg kár megsértődnie bárkinek, ha nem értenek egyet a véleményével!
Szerintem a szerző arra gondol, hogy ha nincs a covid miatti összeomlás, akkor a felső csatornába mozgott volna az árfolyam. Vagyis visszaért a "normál" kerékvágásba, covidvállság volt, nincs.
Egy kis vonalazás: https://invst.ly/tnrv9 Lát ebben valaki valami értelmezhetőt? Csak azok válaszát várom, akik szoktak vonalakat rajzolni, és értelmét is látják! Köszönöm!
Vakon megbízni másokban itt, de máshol is veszélyes út -akkor is rossz ha nem is kifejezetten rosszat akar vele a másik.Mínuszokért meg besértődni itt kicsit gyerekes.Pláne akkor(mint utólag kiderült) ha jogos is volt az a pár db.
Nos azt a hibát én is elkövettem tavaly, hogy féltem a saját kalkulációim után menni, és emiatt én is égettem meg magam. Ennél már csak az a rosszabb, amikor más tanácsára vesz valaki bármit... Ez azonban nem annak a hibája, aki felírja a véleményét, hanem aki azt készpénznek veszi és megfogadja, vagy amiatt kereskedik. ********************************** Maci visszasírása tényleg giccses, de engem az jobban megijeszt, hogy Maci besértődött... ********************************** Kérem soha, senki se kereskedjen az én agymenéseim alapján!!! Nem értek hozzá, itt csak leírom az ötleteimet, hogy kiírva magamból a nálam okosabbak meg tudják szakérteni... Én pl nagyon örülök annak, hogy sokan felfelé várják, mert így minden kalkulációmban ezt is figyelembe veszem!
Mindenkit befolyásol az emberek véleménye, de nem szabad csak az itt írt dolgokra hagyatkozni. Én is vettem 8000 alatt OTP-t, és 8300-n is, mert már annyira olcsó volt az OTP. Írtam is mindig, hogy szerintem nagyon olcsó. Persze én is tartottam az eséstől, ezért nem vettem még többet, de azért így is elég jól bevásároltam magamhoz képest. Sajnos itthon sokan mindent lefelé várnak, és nem értik miért emelkedik az a fránya OTP. Ezért nehéz velük szembe menni, de én örök optimistán azért rendszeresen írom is hogy venni kell. És mellette elkezdtem amerikai papírokat is venni, ott van emelkedés.
OTP részvényesek ide!