Azért egy picit álljunk meg, a pénznyomtatás mellett a makroszámok és a vállalati számok zöme jó Usában. Azt állítani, hogy a pénznyomtatás mellett lufi van azért túlzás lenne, eredmények ugyanis szépen vannak.
Törölt felhasználó2020. 09. 23. 22:45
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 09. 23. 22:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Számoljál már. Ahhoz az árfolyamhoz 110 mrd nyereség tartozna, ami már durván a H1-ben megvolt. Úgy, hogy a céltartalékolás döntő részét letudták Q1-ben. A moratórium hosszabbítás meg az egész bankszektornak kb összesen 20 mrd-ot jelent.
Törölt felhasználó2020. 09. 23. 22:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
pl. ha abbamarad / kifullad / értelmetlenné válik a korlátlan pénznyomtatás, ami mesterségesen ath-kra vitte az usa indexeket augusztusra, és bekövetkezik az a pénzügyi válság, aminek a vírus csak megágyazott. na akkor az oti is simán feleződhet, ahogy tavasszal. nem mondom, hogy ez lesz, de ez egy a lehetséges forgatókönyvek közül
Ma kb. 7% esett de én a múltkoriban eladtam majd visszavettem s a helyzet most elég szar! De úgy mint az OTP - idő kérdése s minden helyreáll! (Csak hónapok s évek kérdése? - bocsi de itt mindenki szinte egy cipőben jár.)
En csak annyit mondok neked hogy “nagyon óvatos legyél”. Az árfolyam ugyanannyi mint márciusban volt, csak azóta 1/5-ölték a papirt. Azaz 5x-ös áron veszed a tesla reszvenyeket marciushoz kepest. Csabito hogy sokat jott le, de inkabb azt nezd meg hogy mennyit ment fel az elmult 6 honapban...
OTP részvényesek ide!