hát ja. qrva csunyan elaludtam a zuhanast... tudom lehetett volna stopot hasznalni, de mar keso :) a masik szamla meg eletben, meglatjuk mit hozok ki belole. csak Sanyi bacsi vigyazzon magara nehogy elkapja a virust :)
mért nem JELENTESZ MÁR FEL BENNÜNKET(EUNÁL) KIS OSZTALÉKTÓL IS MEGFOSZTANÁL.. MÁR MONDTAM TUDUNK MI SAJÁT ZSEBBŐL JÓTÉKONYKODNI(NEM BESZÉLVE ÁLLANDÓAN ÁTNYÚLTOK A FEJÜNK FELETT!!! -ÍRD MEG MILYEN EMBERSÉGES VAGY!! MINEK ÁLDOZOL TE BE BENNÜNKET.. Be tudom én áldozni magam!!
Na végre egy jó, nevezhetem viszonyításnak is.. Este mondtam is Csinál Usa megint másodkézből Egy LESTSOPPOLÁST/LEBOKKOLOÁST (Futurensen) nagyon értenek ehhez...
bizom benne h csak hír és visszamászik 15 ezerre. jó lenne karira egy kis plusz :D ekkora bukot nem huzok be mint amiben ulok, inkabb kiulom. jelenleg nem tul fenyes a helyzet. Szerintem nem csak en ulok beragadva. masik szamlat megtoltottem, most arrol kereskedem. -20 forintos stoppot hasznalva :D (jó nem 20 forint, de értitek a lenyeget)
"Ugyanakkor az OTP a bevezetett moratórium miatt 26 milliárd forint veszteséget vár idén itthon. Ez részvényenként 100 forint körüli érték és szerintünk konzervatívnak tekinthető, hiszen az MNB az egész bankrendszerre számol 50 milliárd forinttal, ha mindenki igénybe veszi a törlesztési moratóriumot. A tegnapi záró árral számolva az elmúlt hetekben az OTP több mint 5.000 forintot esett, azaz ez az érték már rég beárazódott. Ugyanakkor nem meglepő, hogy a közgyűlést elhalasztjak, s az osztalékfizetést is (248 Ft részvényenként), ahogy az MNB kérte. " Van még tér lefelé. Nem is igazán értem miért is nem esik még tovább, többet. Túl van árazva a LÓTÉPÉ!
Az ERSTE legalább korrekt: Az OTP a bevezetett moratórium miatt 26 milliárd forint
veszteséget vár idén itthon. Ez részvényenként 100 forint körüli érték
és szerintünk konzervatívnak tekinthető, hiszen az MNB az egész
bankrendszerre számol 50 milliárd forinttal, ha mindenki igénybe veszi a
törlesztési moratóriumot. A tegnapi záró árral számolva az elmúlt
hetekben az OTP több mint 5.000 forintot esett, azaz ez az érték már rég
beárazódott. Ugyanakkor nem meglepő, hogy a közgyűlést elhalasztjak, s
az osztalékfizetést is (248 Ft részvényenként), ahogy az MNB kérte.
Azok az ALT-ok idegesítenek az EWP-ben Jani. Vagy ez, vagy az. Ennyi erővel dobjunk fel pénzérmét. Vagy inkább dobjunk 1-2-3-a-b-c feliratú kockát. Félre értés ne essék. Valamennyi TA elemmel ez a bajom. Mindig, mindegyikben vannak kivételek. Ettől persze még lehet használni rengeteg esetben. 60-70%-ban hozzák a formájukat. A kereskedők sem tudják átlépni szokásaikat, pláne nem a robot algók.
OTP részvényesek ide!