azert sokkolt az elmult par nap. a maradek penzzel inkabb most partvonal aztan meglatom h mi lesz kesobb. shortot nem tolok, a long meg nagyon kerdeses meg :D
én meg egy fasz voltam... nincs mit szepiteni ezen. TBSZ-ről tolom de nem vigasztal h 5 év mulva esetleg kiveszem ugyan azt a zset mint amit betettem, jo esetben.. most erosen gondolkodom h mi legyen. varjak meg h zuhanunk tovabb es ott az utolso "felaldozhato" forintjaimat is betoljam vagy esetleg az otp elkezdi rendesen tamasztani ezt a 10k-t es akkor innen szepen emelkedunk ha ez a virus lecsengett.. igazabol a panik nincs rajtam mert ugyan elbukni nem akarom a penzt de azert a virtualis bukot nezni szornyu. es az emelkedes nem lesz ilyen gyors mint a lejovetel.
Legyen így, de addig még nehéz idők várnak. Én áttételesen a turizmusban is dolgozom, majdnem 90% a foglalásokban a visszaesés, egy csomó embert hazaküldtek, a többi 2/3 fizun. Ha az emberek mindenhol kivéreznek, nem lesz miből bepótolni a vásárlásokat. Kulcsfontosságú, hogy meddig tart ez az egész....
Nem tudom mi lesz,én még csak örüljek a 100-ezer ft stoppolódási veszteségemnek OTP-nél akkor... A bef alapok is rosszul reagáltak,veszik ki ott is a pénzt,pánikolnak az ügyfelek.
Ez meg mi a pék? Na, mondjuk 10-től 15-ig csak néztem, mondom már nem veszek soha OTP-t.. Tévedtem. Nekem 3600-3800-ról van, valahol örülök, hogy még vehetek hozzá, szerintem olyan 5-6 körül megáll. Azért vicc ez az egész, nem is tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak. Mondjuk legalább keresek. Lassan érdemes dobni az összes MÁP+-t és beszállni OTP, MOL-ba.. Na persze még nem most. Kiváncsi vagyok, leesik-e a jónépnek?
Kínában két hónap volt a járvány, elvileg akkor itt április vége lesz, ha addig sikerül elkerülni egy durvább gazdasági visszaesést (úgy értve, hogy nem kezdenek el csődbe menni a cégek), akkor utána nagyon nagy visszapattanás jöhet (a most elhalasztott utazást, vásárlást, stb. mindenki elkezdi bepótolni).
OTP részvényesek ide!