Mert most kapkodnak a hitelekért a cégek, a magánszemélyek? Nincs betét amit ki lehetne helyezni? No!? Még el is hiszem azt az indokot. Állítólag az OTP tele van lével. Nem én mondom, Ti mondtátok, fundások.
Én inkább a pénzmosoda, az utóbbi években felhalmozott vagyonok névtelen befektetési lehetősége körül keresném az igazi okot. De mind1 is ...
Mit jelent ez az árfolyamra?
Rv tulajdonosok átmennek kötvényekbe? - esés
Tovább nőhet az éves eredmény? - növekedés
Kioltja a két hatás egymást.
TA-m szerint még mindig nincs itt a csúcs. Elvileg lenni kell néhány olyan napnak a következő kb 10-ben, amikor 10k fölött zárunk. Ha nem is sokkal.
Továbbra is az a sejtésem, hogy két csapat játszik. Mondjuk a Citi-sek és Csányiék. Mindkettő a saját, ötödik hullámának vége felé jár. Meddig fogják még egymást kergetni? Mikor döntenek a fordulásról? Nagy GBL-ek ők. Ezt mi földi halandók sose fogjuk tudni kiszámolni. Húzzák maguk után az árfolyam görbét, mint csiga a nyálát. Abból az jön ki, hogy hamarosan. Időben két hét, térben max még néhány száz píz.
Még mindig várni kell.Egyébmént minden egyes lokális csúcsot meg kell próbálni. Kb 10-15 naponta kialakul egy. A most kialakuló kis esêllyel lehet nagy forxuló kezdete, de a fene se tudja mikor döntenek úgy a nagyok, hogy itt a vége.Kontrától tanultam: ha aljat keresel vêgy longot. Ha csúcsot akkor pedig shortot. Tedd rájuk a stopot ês várjál. Ha nêhány nap alatt nem ütik ki néhány hónapig rá se nêzzêl.
OTP részvényesek ide!