Pont ezen filóztam, hogy be kéne védeni, de a múltkor is csontra addig szúrt le, hogy kiüssön. Kis forgalomnál meg pláne láthatják, hol vannak a stoppok.. Úgy hogy lesz ami lesz, csak nem tudom folyamatosan figyelni.
5 perces, RSI alapján én egyelőre nagy durra nem számítanék fölfele...H1 RSI is a kívánt zónába ért... szóval nálam jön a szokásos játék... zónában vagyunk, így az utolsó longom is záródik, és nyílik a short... ha megyünk feljebb jön a pakk kettő...stb...
beraknám 650-re a stop-ot, de félek, hogy azt még bármikor kiütheti... viszont résbetöltéssel tényleg lehet egy fordulat... zavar, hogy nincs 700 felett egy normális pakk sem...
Nekem fura, azt hittem, hogy a réstöltésre nagyon beindul, ehhez képest nem valami nagy a forgalom. Mindenesetre vettem még tl-t és ts-t is, ha már fogalmam sincs az irányról, akkor legalább legyen mindkettőből.
így van... egy idő után már nekem is uncsi, hogy az ánuszomat nyalja "reggel, éjjel meg este"... az értelmes kommentek érdekelnek... és sok fórumtársé hasznos !
biztos egy frusztrált shortos :DCsak azt nem értem, miért foglalkoztok vele? Metal is rendre beírja ugyanazt; aki ebből sportot űz, annak pont az ilyen visszajelzés ad bátorítást, hogy tovább cukkolja a delikvenstSzóra sem kell méltatni, úgyis a hsz a lényeg.
Bodka kint van Brüsszelbe engem oda se visznek,,::))
Másik Afgánok nem bírnak az Ópiummal/termesztőkkel/maffiával..na annak lenne ítt nagy az árfolyama/keletje.....
Célpont!! -mere megy onnan az anyag,, nem bírtak ezekkel az oroszok se,, Oszabin Láden 10 évig ott bújkált
(védték a tálibok)
OTP részvényesek ide!