Hát én egyelőre továbbra is a korábbi 8170-260-as szintre visszavárom... Az, hogy előtte megyünk e feljebb passz... 8400 környékre még kemény lehetne lefele... Egyelőre külföld talán úgy néz ki, hogy a shortosok malmára hajtja a vizet. A felmenetelt indokolja a céláremelésen kívül, hogy pénteken hatizárás, és lehetett szép nagy shortzárás is felfele ma (Legtöbbször 2-3 nappal a határidő lezárta előtt van a nagy forgalmú határidős pozik zárása!)Én részemről egészen a csúcsig nyitogattam ma a shortokat, zárni nem zártam egyet sem most napon belül, longjaim szépen elfogytak.Két dolgot kiemelnék, ami szemet szúr! Alulról két verzió indulhatott el felfele. Az egyik egy továbbra is longos képet mutat, és egy induló 1-es hullámot látunk. (Annak is valahol a végét, ha még nem láttuk ma.) Ez után egy korrekciós lefele irány következik. (Ebbe most nem merülnék bele, mert nagyon sokféleképpen alakulhat egy ilyen 2-es hullám lefele.)A másik verzió amitől megmondom őszintén most egy kicsit idegenkedek még, az hogy 9410-ről lefele csak egy A hullámot láttunk, és a 9 napja tartó felfele a B (egy monowave képében, bár lehet ez még csak pl egy B/A, jön le B/B, majd fel a C 9k környékére.) és jön le 7200 környékére a C. Ez jelen pillanatban a fundás sztoriknak ellent mond, ugyanakkor egy az országot érintő eljárás, világszintű korrekció beleszólhat a longos buliba...Meglátjuk, de érdekes napok, hetek előtt állunk, és szerencsére mozgalmas lesz, lehet keresni! ;-)
OTP részvényesek ide!