Én meg áldom az eget,h most is betettem a stoppot! Inkább legyen rajta kevesebb nyerő mint sok bukó!:) 120ft követő a legjobb. Ma meglátjuk kis abc végetért vagy zuhanunk vissza a sávba.
Érdekes helyen toporgunk... link piros csatit ha holnap nem visszük át lefele, akkor onnan 1-2 hétig fel lesz... ha átvisszük, akkor a kékről lesz az up... Dax napos gyertya már zöld...
Ha adsz hozzá kamatadatokat kiszámolom úgy is. Én össze nem vadászom ... :)
Ha viszont már beszélgetünk erről a stratégiáról ... (Már megint nem találtam fel a spanyol viaszt.)
- Úgy gondolom ezt alapvetően a nyugdíjas évekre felkészülés gyanánt érdemes felhasználni, több évtizeden keresztül. Persze jól jöhet az unokának is ...
- Nem igényel sem fundás, sem TA tudást. Úgyis vudu mindkettő.
A végét viszont nem látom.
Hogyan szoktak belőle kiszállni?
Dax, USA közben talpraállni látszik. Pont záráskor voltak aljon... ez megcsapta OTP-t is hirtelen... ugyanakkor holnap hír, és akár szép gapet is el tudok képzelni felfele reggel... aztán majd látjuk pár óra múlva... ;-)
Annak orulnek, ha segit a gondolatmenet kimenekulni. Az esely egyelore jo; akkor ha eleg lesz a kimenekuleshez a #7759-ben lathato chart target savja. Nem lennek biztos abban, hogy iden lesz annal magasabb ar. Persze, nem kizart. Pl. maci ennel feljebbi targetre szamit. De Elliott alapokon, vagy az OTP- buborek kipukkadasa utani szokasos lefutasra szamitva, nos, ennel tobbre ne szamits biztosra.
A tegnap esti, bullokat kis ovatossagra into signal mukodott ma. De jo hirem van: OTP chart innen mar hamar leer oda a (b) hullam aljara, ahova vartuk mar 3 hete. Onnan mar elindulhat fel a (c). Ma mar nezheto a Russia Index ugy is, hogy kesz az impulzus lefele; onnan sem jon mar lefele nyomas, Holnaptol javul a hangulat es megy OTP 8400-8700 fele. Hosszabb tavra nezve nagyon nem mindegy, hol akad el, es lesz a topja ennek a fel-korrekcionak.
OTP részvényesek ide!