Régebben már írtam hogy minden napot nem lehet egy kalap alá venni. Mint ahogy tegnap Te kitörölted a 3400 úgy szerintem el lehet felejteni a csütörtöki napot is. Így szerintem a tegnapi 122? volt az ami most alj. Azon a környéken van vmi?
Ez nem tyúkbél, hanem FIBO szintek alapján várható. Durván 8600, 8900 illetve dupla csúcs. Megcsinálja, nem csinálja? Melyiket? Ki tudja? Azért vannak az indikátorok, hogy segítsenek majd dönteni, ha odaér azokhoz a FIBO szintekhez.
Az FRSI az tényleg tyúkbél. Az alapján nagyon long. Mármint időben. Az szintre nem jó. Viszont tud meglepizni. Lehet, hogy egy néhány napos emelkedés után új aljra megyünk. 8044-en nincs semmi. A 8170 környéke még csak-csak elmegy.
Ha 310-ig elmegy, akkor sajnálni fogod. Szerintem 300-on a vevő fogja tudatosan. Persze lehet nincs igazam. A tegnapi pakkod aranyat tojhat, kár lenne itt levágni. Tudom szeretsz ugri-bugrizni, de ezt most tartani kéne néhány napig. Inkább tégy alá stopot. Nulla fölött kicsivel. Ha kiüti ... hát nem jött be. Ha viszont marad sokkal többet keresel vele mintha itt eladnád. Ez a gond a fordulókkal. Soká hisszük el, hogy tényleg fordult és a nagyon jó helyen nyitott pozit elkótyavetyéljük. Pedig az hoz ám igazán....
Számolok, számolok, de egyelőre az se biztos fordultunk-e, vagy csak pattanunk. Nem tudom mennyire szoktad figyelni az indikátorokat. Javallom tedd meg ha eddig nem is tettél ilyet. Általánosságban: Kösd össze az utolsó RSI csúcsocskákat és aljacskákat. Ez lesz a szamárvezető. Ezeket a vonalakat meg fogja érinteni az RSI a következő gyertyákkal. Ott tud fordulni az árral együtt. Vagy töri azokat. Ha fölfelé örülünk mert long, ha lefele akkor bizony nagyon short. Ha meg pattog a vonalak között alapvetően oldalaz, de új aljra tud jönni.
H1: Most lefele kellene indulni. Csak remélni lehet, hogy nem hoz új aljra az árban, miközben az RSI megérinti az alsó vonalat. Arról kellene indulni felfele újból óráson. Lehet csak holnap reggelre lesz kész. Sok gyertya kell hozzá. H4: RSI: Fel kell jönni 60% környékére közben STS csúcsra kell fusson. Addig long. Ott majd gondolkodunk, megnézzük hogyan mehet tovább. d1: napos STS-t ki kellene "egyenesíteni" a mai gyertyával, azaz egyértelműen felfele kellene mutasson. Sajnos még van benne egy újabb "lekanyar" lehetősége. Ezt csak a holnapi gyertya tudja majd eldönteni. Az órás várakozás ellene mond. Hacsak nem törünk ki felfele ... Ui: Inkább hálót, mint halat! Tesk okulni ... :)
Látom nemhogy új a felület, de már egy két észrevétel is megvalósult, mint a jobb oldali hírek ismételt láthatósága:) megszokjuk, de nekem is loginhoz nézelődnöm kellett hirtelen pl. Hamarosan közgyűlés, kíváncsi vagyok it mondanak majd újat, netán jelentenek e be vételt, akvizíciót?! Veszegetik, talán a cikkben említett jövőbeni, vagy netán extraosztalékra is spekulálhatnak, vagy csak simán mert megvolt a várt korrekció és mert jó a papír:) link
Már csak a topic indító bejegyzést, meg a jobb oldali felhasználói aktivitást kellene eltüntetni először. Aztán meg kisebbre venni az üres sorköz és a sárga csíkok nagyságát. OTP real jó ötlet! :)
OTP részvényesek ide!