De remélem azért amit írtam a gephazba, megvalósítják ha már ragaszkodnak ehhez a felülethez. Mert rendbe lehetne tenni ezt is, de figyeljék akkor a visszajelzéseinket, mert nem mondunk hülyeséget !
Nem a "Ez de szar lett-ekre gondolok, hanem a lényegikre" akik tényleg segítő szándékkal írnak hogy támogasság a felhasználó barát felület kialakítását.
Srácok, sírhattok itt, nem lesz vissza állítva. Ezért fizettek, pénz van benne, félek tőle , magasról tesznek rá hogy mit írunk mi itt. Ha nem is a primitív de az értelmes válaszolókra valami kontakt kifelé..de semmi. Úgy vannak vele majd megszokjátok, ha nem lehet menni más felé. Am is nagy tábora lehet, erős a "sodrás", az hogy "vizcsepp" 1-2 emberke kiszáll nem jelent nekik semmit. Ők döntenek. Nem érzem a felhasználókra az odafigyelést. De nem tehettek semmit.
Minden újtól idegenkedünk- lehet, hogy 1x majd megszokjuk ezt is,de a régi valóban kezelhetőbb volt.
Törölt felhasználó2017. 03. 28. 10:26
Sziasztok! Új vagyok,fórum regisztrációt illetően.Szerintem ezzel az új felülettel az a gond,hogy olyanra van megcsinálva,azt helyezi előtérbe mint a közösségi oldalak pl:facebook és ide nem ez kell felesleges,hogy ki milyen aktív mennyi like-ot kap vagy bármi ilyen
maximálisan egyetértek! ami jó volt egyszer már és működött, azt mi a fenéért kellett ennyire visszafejleszteni? KÉRJÜK VISSZA A RÉGI FELÜLETET MERT AZ HASZNÁLHATÓ ÉS PRAKTIKUS VOLT, EZ PEDIG NEM AZ!!! az autóipar juthat eszünkbe: a gyártó szeretne többet eladni. tehát 6-7 évenként vagy akár gyakrabban megújítja ugyanazt a modellt. ám a fogyasztó azt tapasztalja: a "megújítás" -t kínjában találja ki a fejlesztő csspat, és csak azért változtat itt ott az autón hogy az másnak, "újnak, újabbnak tűnjön" - ám a valóságban az estek többségében fogyasztó megállípatja, hogy valójában visszfejlődés van, hiszen kényszerből történt a megújítás hiszen aalpmodell nagyon is jó volt, de gyártó verni akarja mellét azzal hogy "nézétek, a modell megújult". az meg kit érdkel, hogy közben valójában szsrabb lett?? TEHÁT KÉRJÜK VISSZA A RÉGI FELÜLETET, EZ PARANCS!!!!!!!!!!!!
Közben megnéztem az aktív fórumozók adatait: KarterabRegisztráció: 2009-02-26 22:15Hozzászólások száma: 18 192Utolsó hozzászólás: 2014-07-03 22:58Erről ennyit, hogy mennyire hasznos...
OTP részvényesek ide!