De azért foglalkozok vele, mert ha 6900-nál 1x a tökeáttétel (most csak mondok egy sarkalatos példát), akkor lehet nem hagyom benne és eladom jóval hamarabb mert nem éri meg a kockázatot, ha viszont 10x, akkor lehet megtartom. :)
Szóval, ha tudja valaki, hogy tudom kiszámolni, akkor érdekelne, köszönöm :)
Hát lehetséges, bár ebben sem vagyok biztos. Én inkább látok bele egy masszív kompenzációt 10 körül mint előtte, de majd meglátjuk, ez a jövő zenéje. :) Most elsőnek egy jó beszálló kell, lehet veszek egy kisebb pakkot, mert akárhányszor beakarták ejteni 7950 alá, mindig pattant. Bár továbbra is inkább 7700 körülre várom, és szívesebben beszállnék akkor inkább. :D
Valaki megtudná mondani, hogy 6900-s árfolyam esetén mennyi lenne a tőkeáttétel mértéke a TS11-s certinél? Vagy, hogy lehet kiszámolni? Valamint lineárisan változik a tőkeáttétel?
Hát azért hosszú távon, én nem várnám lefelé, most még egy kis korrekció elvileg benne van, de szerintem szép lassan hónapról-hónapra új csúcsokat fogunk dönteni. Nem sűrűn szoktam írogatni a fórumba, inkább csak csendesen követem, de még tisztám emlékszem azon kevesek közé tartoztam akik 8k felé várták kb másfél két éve ilyen intervallumban ahol most vagyunk, és szerintem szintén azon kevesek közé tartozom, akik ha nagyon nagy gebassz nem lesz a világban 1,5-2 éven belül 10 k környékére várja.
Poénosnak hangzik, de simán benne van, hogy tényleg szabadságon vannak, hosszú WE..
Multicéget vezetek, itt is kapom a tengerentúli házonkívülieket dögivel 2. napja..
OTP részvényesek ide!