és mi van akkor az orosz-ukrán balhéval, ami egyre jobban kiújul? Gondolom az nem érdekes.
Az még hatással is van ránk, nem úgy mint a görög választás.
ha megnézed, a görög választások előtt kb itt járt az oti, mára kiderült, hogy nem akkora gáz a görög kormány, mint sokan godolták... ilyen dolgok irányában is célszerű gondolkodni, nem csak mindíg a fej, meg a váll,a csésze
ha megnézed, a görög választások előtt kb itt járt az oti, mára kiderült, hogy nem akkora gáz a görög kormány, mint sokan godolták... ilyen dolgok irányában is célszerű gondolkodni, nem csak mindíg a fej, meg a váll,a csésze
Ha jól számolom a programból, akkor a forgalom kétharmada az első 2 órában keletkezett, azóta kis forgalmú oldalazás/csorgás van. Azért lenne jó tudni, mi állhatott a tépés mögött. Lehet, hogy a szentiment (is) fordult, de lehet, hogy csak egy egyszeri esemény volt az egész mögött (a shortzárás is elég hihető forgatókönyv). Addig mozi lesz és a technikai szintek figyelése - EMA50: 3810, nyakvonal: 3700, tripla tető: 3860 környéke.
3810 körül van az EMA50, az akasztotta meg. Ha érvényteleníteni akarja a tripla tetőt, először ezt kell(ene) átszakítania. Rejtély nekem egyelőre ez a mai nap, ezt a délelőtti vételi pánikot nem tudom, minek a számlájára írjam. Annyira nem gyakori jelenség, hogy csak úgy spontán történjen szerintem. A többi részvény forgalma nem különösebben kiemelkedő idáig.
Azért megnézném azt a pilótát, aki egy Boeing 787-essel termiket keresgél.
Lehetni lehet vitorlázni mindennel, de erre mondtam hogy van olyan repülésre alkalmas szerkezet amivel fölfelé is tudsz kerozin nélkül repülni.
Az a kérdés hogy milyen repülő alkalmatossághoz hasonlítod az OTP-t, mert egy vitorlázóban nem sok üzemanyag van, de repülni tud úgy is. Sőtt ha ügyes vagy és elkapod a termiket, akkor még fölfelé is megy!
OTP részvényesek ide!