"Es mindenkinek ajanlom a stoplosst az eddigi melypont alatt 1 tick-el beallitani."
Most csalódtam benned Pomperj. Te aki azért lássuk be, hogy nem először találkoztál Ellivel, 1 tickre a korábbi mélypont alá ajánlasz stopot, amikor a tudjuk, hogy még ha bullá is vállt a piac, a b hullám akkor is alájöhet éppen a korábbi aljnak...(Ha legalább olyan helyen javasolnál stopot ahol legalább egy kis haszon is maradhatna a srácok zsebében megérteném... mondjuk olyan helyre ahol sérül elli... hümm...hümm...
Én továbbra is short párti vagyok, de tény, hogy egyelőre lefedeztem a short pakkjaim ellenlonggal... Számozgatok jobbra balra, de ez nekem egyelőre egy nagy negyediknek tűnik, vagy egy x hullámnak... Egyelőre egy tökéletes zz jött fel az aljról, a=c-ként... és még a=c161.8-ig ez nem is sérül.
Pár kérdésem lenne azonban!
- Nem rég még azt írtad, hogy ide friss tőke nem érkezik, nem érkezhet! Mi változott azóta? ;-)
- EKB közvetve nem, de közvetlenül érinti otp-t is az indexeken keresztül. Te mit vennél? Olyan papírt amit utána tudod, hogy az EKB money segít majd felfele, vagy olyat amit közvetve talán...
- Mi történik akkor, ha az EKB buli nem úgy sül el ahogy ma várják? Vagy esetleg a görögök közbeböfögnek a bulinak? Akkor még is bear marad a piac?
- Mi a helyzet a londoni 10m db benyitott shorttal, amit ezekről a szintekről nyitottak nálunk nagyobb játékosok?
- Az, hogy visszateszteljük a nagy letört hszt, szinte természetes lehet még bear piac esetén is, így még 4000 környékén sem változna a helyzet short szempontból, mint ahogy 4970-nál is bear maradtál... (ráadásul minél később tesszük azt meg annál magasabban kéne ezt megtenni.)
- Most, hogy Román/Bolgár/Horvát vonalon is bántja otp-t a chf hitelek, és az esetlegesen megnövő nem fizetők aránya? Ráadásul alacsony fedezetű gépjárműhitelekről és személyi kölcsönökről is szó van.
- RNE megszűnésével kapcsolatban mi a helyzet?
- Orosz-Ukrán helyzet változott?
- Olaj ára megnyugvást és békét áraz?
Hát mivé lettél Pomperj???? Ne okozz már csalódást...
egyébként meg tudod Pompi van néhány befektető, akik örülnénk, ha újra 4500 lehetne és már minden reményüket elvesztették, nem hisznek benne, hogy egyszer fordítva is elsülhetne a puska. Én azt kívánom, hogy egyszer, nekik válhassanak valóra az álmaik, és megtörjön a kisemberek fedezet nélküli befektetésének az intézményesített lerablása..
DE ehelyett most is mi történik? Mats a kezdő longosokat arra bíztatja, hogy feküdjenek bele mint disznó a ganéba, és ne nézzék , hogy mi a f@sz van a papírokkal... hát ez mindennek a legalja de most komolyan!
Ha az a hinterland amit képviselsz Pompi Matsszal együtt az piacmozgató, akkor valóban nincs miről vitázni! Bár a 10.000k short az magáért beszél a folyamat visszafordíthatatlan, vagy csak óriási károk és pánik révén lehetne belőle visszatáncolni, de színt fog vallani a piac ez ügyben hamarosan!
toled nagyjabol masfel eve nem lattam 2 sornal hosszabb megszolalast, aminek ertelmezheto tartalma volt a temarol.
Tudsz mutatni? keress kerlek, hatha megis;-)
Olyat meg, ami legalabb 2 bites volt, es funda vagy TA fogalmak voltak benne, tan te se tudsz talani a magadei kozt forumban.
Viszont ha begyujtom az en hozzaszolasaimra adott, meglepoen gyakori, alapbol szkeptikus *tehat helyes), am inkabb bunkocska pimaszkodasokat, nos, az Dunagate.
Szoval, keves a supportod. Trendline szinted soha nem is volt. Nalam beszakadtal.
Ne haragudj, de ettől egyszerűen eltátottam a szám!Ez egyszerűen tudatos megtévesztés Pompi!
Én azt gondolom, hogy nem hogy 4400-4800 de 4000 sem lesz már belátható időtávon belül TÖBBET! AZAZ ÉVEKRE ELFELEJTHETJÜK A 4000 FELETTI SZINTEKET! AZ ÉVEK ALATT AZT ÉRTEM, HOGY MONDJUK MINIMUM 2018-IG BIZTOSAN NEM!!!
Jó lesz az kezdeni..sőt még a sima direkt is megteszi bróker nélkül (bár OTT tényleg túlzás a jutalék.) Short nincs, max. shortos certit vehetsz(bár ez kezdésnek elég durva lenne :D )
Elsőre lehetőleg ne az összes zsetonodat told bele, hanem max 1 havi fizudat mondjuk..szvsz
Valahol azt olvastam hogy érdemes min. 1 évig demo számlán tolni, pluszötszáz vagy ilyesmi..nyilván megvan az oka ;)
Lehet, hogy mar nem sokaig varat magara a 2800-as arfolyam, hiszen csak nemregiben torte le a 4K-s szintet szignifikansan es ugy latszik tartosan(letorve az emelkedo trendvonalat is). Lehet, hogy bekovetkezik a Janos altal oly regota bekonferalt kataklizma...
Draga Zorro,
megtisztel a kerdessel.
De nem tartok alapfoku TA es Elliott tanfolyamokat se masnak, se maganak. A valasz keves intelligenciaval is megertheto, tessek elolvasni az utolso 2 honap hozzaszolasait itt, amiket irtam.
Sok szerencset.
Csak nagyon halkan jegyzem Meg hogy a chartok celarait torzitja az usdhuf arfolyam komoly merteku valtozasa. Usdben a celarak is stimmelnek az akkori arfolyamokkal... A hosszu tavu bearrel Meg nem nagyon lehet vitatkozni.
Mondjuk en Meg nem varok emelkedest.
Kar, hogy az oldaladrol leszedted a regebbi elemzeseidet.., tulajdonkeppen mindegy mivel altatod magad, hogy neked mennyire igazad volt az utobbi masfel evben, amikor a beka segge ala vartad a BUX-ot meg az OTP-t is mikozben az leginkabb oldalazott.., de lehet, hogy hamar lecsereled(vissza) a mostani elemzeseket is, ha tul leszunk a gorog valasztasokon...
Szoval csak annyit szeretnek kerni,hogy legy egy kicsit szerenyebb.
OTP részvényesek ide!