Nekem 4025-ot mutat az 1 perces. Probalj valami kulfoldi instrumentumot nezni, hogy az jo-e. Lehet hogy nem megy az adat ki a BETrol, lehet ezert nem mukodik napok ota az OTP direktbrokerje se rendesen.
Szerintem csak egy kérdés van, amit minden percben fel kell tenni:
Miért nem jelentkeznek önként azok a kormányzati tisztviselők, akiket kitiltottak?
Tényleg törvényben kellene őket erre kötelezni.
mas tema: nalatok megy investing interactive chart? nalam kb 1 oraja nem, a streaming igen, az interactive chartnal meg nem jonnek be az adatok csak az alap chart latszik.
Egyebkent ha korrupciorol beszelunk meg ugy tenyszeruen megemlitettek a dohanymutyit, siman kezenfekvo hogy Lezer Jani megy a levesbe, de hat akkor gyakorlatilag a fel kormany kuka. Merthat Janosunk lassan a kulugyon kivul mindenert felel.
Az is vicces hogy a kompany soran Pakson a sorok kozott ellejtettek hogy ha nem fideszes nyer akkor paks2bol egy fillert nem lat a varos. oszt hogy hogy nem elvtarsak paks2 is mar a lezer janinal van... bar erre is van elmeletem hogy lesz e belole valami
Egy Pester Lloyd nevu ujsag cikkjere hivatkoznak, abban a cikkben egy olyan lista van leirva amire spekulalnak, nem informaciokent vannak a nevek benne!!!
OTP részvényesek ide!