A választásra jogosultak 45,02 százaléka, 3.610.437 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 15 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.
Amikor Barackot megválasztották az Államokban, esés következett.
Hallottam valami jobbikos roma börtön exportról Oroszországba, nem tudom mi lehetett, de azt mondták Gyöngyösön emiatt sokan mennek szavazni.
Erről jut eszembe:
A róka a farkas meg a medve régóta munkanélküliek, de most sikerül a közmunkából kivenni részüket.
A róka a tyúkudvarban, farkas a bárányokra vigyáz, a medve meg az erdőben felügyel.
Három hét múlva összetalálkoznak.
A róka meg a farkas csapzottan, törött végtagokkal, hiányos fogsorral, a medve meg fényes bundával, kikerekedve, vidáman.
A róka azt mondta, hogy három hét alatt annyira lecsökkent a tyúkok száma, hogy összeverték és kirúgták.
A farkas ugyan így járt a bárányokkal.
Nagyon várták már a medve magyarázatát a jólétre.
- Velem meg voltak elégedve. Amióta őrzöm az erdőt, a falopás megszűnt, a cigányokat meg nem számolja senki.
Shortodnak tudod mi a jó ugye? :)
Jobbik kétharmad, 51%
Se Fidesz se az Mszp nem éri el az 51%-t
Fidesz kétharmad
Minden más esetben szerintem long, tehát az egyszerű többségű Fidesz győzelem is.
Mszp győzelemre meg hajjaj, lenne itt réssel nyitás a sok shortzáró meg longnyitóra tekintettel.
Valóban esett, én is gondoltam rá.
Csak az a baj, hogy amikor jó idő van, akkor meg azért kicsi a részvétel. Telken vannak:))
A falvakban hamar leszavaznak a polgárok, legkésőbb templomból hazafelé.
azokban a megyékben délelőtt esett az eső, most kezd nálunk is kiderülni (szüleimnél vagyunk vidéken Szolnok környékén)...szóval ott délután megugorhat a részvétel..
Törölt felhasználó2014. 04. 06. 12:00
Hát ennek a részvételi aránynak eddig eléggé 2/3-ad szaga van.
Amilyen kiugróan alacsony a szavazati arány (B.A.Z), SzaSza, Hajdú-Bihar pl. ott lenne valami keresnivaló a kormány ellen.
Így viszont ha ezek a megyék is a jobbik & fidesz csatáját hozzák, akkor valóban úgy tűnik, hogy a jobbik lesz a második legnagyobb ellenzéki párt.
Márpedig az alacsony részvétel miatt, valakik nem mennek el. A fideszesek agymosottak, azok mennek a vezénylő tábornok után, a jobbikosok meg fanatikusok, azokat is szvsz mind kiviszik.
Csak hogy tudd: Azon kevesek közé tartozom, akiknek jobban megy, mint az mszp idején. De ezt az arogáns, nagyképű, senkiházi társaságot képtelen vagyok elviselni. És nyugodtan csaholj tovább kedves vezetődnek, meg a kitudja ki által finanszírozott CÖF-ödnek.
OTP részvényesek ide!