Nincs eltúlozva, attól visszahngzik az egész Portfolio, mekkora diszkontja van az otp-nek a régióban.
Mármint ha így van. Esett eleget, így akár így is lehet.
Szvsz a long most nyerő lesz ebben a félévben.
gazdasági növekedés ? itt ?
mikor még az unió is esik összefelé? csak duma van a politikusok részéről.(eltolcsi)
válság van emberek. pénzügyi- gazdasági-erkölcsi- szociális - egészségügyi- oktatási válság.
Szerintem ne akard megérteni, nekem van olyan érzésem, hogy a külföldiek ki akartak tárazni, csak azt nem értem, hogy hogyan tudják rávenni a népeket, hogy a 3xxx-en büdös papírt most 4xxx-en önfeledten fellafatyolják ...
a bankok profitja és működése viszont nagy mértékben függ a lakosság fizetőképességétől. Amikor a lakosság nagy többségének már a hitelképessége sincs meg na ott nem lesz banki extrapfofit
Amúgy szerintem aki tőzsdén kereskedik azt nem az érdekli hogy adott ország hogy teljesit, hanem hogy az adott részvényen lehet-e keresni vagy nem. És ha sokan úgy gondolják hogy el lehet azt a részvényt adni drágábban is, akkor megveszik és eladják drágábban függetlenül attól hogy kovács béla parlamenti képviselő osztogatott-e krumplit az éhezőknek vagy nem.
azért ment le addig, mert volt egy pár kormánypárti ember, aki államcsődöt emlegetett ugyebár, aztán volt egy tripla bóvli, ja és volt egy összeurópai esés a görög-olasz stb. miatt....az esést értem, mert ezek megfelezhetnek árfolyamot szerintem (6300ról estünk azt hiszem)....de ez a fel teljesen irreális...
OTP részvényesek ide!