Pontosan ezért kell magas árréssel adni, mert a konkurencia úgyis rálép, ha megszagolja, hogy valamin van árrés. Hálisten a nanotechnológia még gyerekcipőben jár, ezért lehet még mindig évente 50%-al bővülni.
Az áresés mindig csődökhöz, körbetartozáshoz vezet. Ezért vagyok korrupció párti, mert ott legalább el lehet érni pozitív árrést, amiből ugyan osztozkodni kell, de jobban megéri, mint amikor veszteséggel nyerik a pályázatot, aztán nem fizetik ki a beszállítókat, aminek a vége a nagy csőd egy egész láncolaton.
Most hogy kiderítettük milyen hatása lesz a gazdasági életre a hamis vallások betiltása, rávilágítunk ,hogy milyen lesz a hatás az emberiség szellemi állapotára .
" Mert akkor nagy nyomorúság lesz ,olyan amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz többé . "
( Máté 24:21. )
Vajon mi a kapcsolat Nagy Babilon elpusztítása és utána a nagy nyomorúság között ?
Ha meghalna az istenetek és bezárnák a templomaitokat , vajon továbbra is éreznétek-e késztetést bizonyos törvények betartására mint pl. " szeresd felebarátod " ?
Az emberiséget ma is úgy szokták jellemezni ,
hogy " ember embernek farkasa " . De Nagy Babilon leomlása után ,mindennél gonoszabb,
állapotok fognak bekövetkezni . Egy rövid ideig.
Ezzel párhuzamosan a nemzetek így fognak nyilatkozni : " Amikor azt mondják : " Béke és biztonság " akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt , mint ahogy a gyötrő fájás a várandós asszonyra , és semmiképpen nem fognak megmenekülni . "
( 1Tesszalonika 5:3 )
Ekkor fog bekövetkezni az a világméretű helyzet amit a Biblia Armageddonnak nevez .
" ........démonoktól ihletett kijelentések, amelyek jeleket tesznek ,és elmennek az egész lakott föld királyaihoz , hogy egybegyűjtsék őket a Mindenható Isten nagy napjának háborújára .És egybegyűjtötték őket arra a helyre melyet héberül Har-mageddonak neveznek . " ( Jelenések 16:14. 16. )
har Mageddon
hegye Megiddónak
Ez egy földrajzi hely, egy domb Jeruzsálemben. Jellemzője hogy döntő csaták színhelye volt .
1 az istentelen ellenség mindig összevont haderővel teljesen elakarta pusztítani Jehova Isten választott nemzetét , az izraelitákat .
2 Jehova megparancsolta az izraelitáknak hogy ne harcoljanak , majd Ő harcol helyettük .
3 Jehova Isten az ellenséget mind egyszálig megsemmisítette .
Armageddon tehát azoknak az istentelen embereknek a végső szellemi állapotát szemlélteti akik az ítéletnap előtt elakarják majd pusztítani Jehova Isten tanúit .
Ám ez fog történni :" Mert a becsületesek laknak majd a Földön és a feddhetetlenek maradnak meg rajta . A gonoszok pedig a Földről kivágattatnak , és a hűtlenek kiszaggattatnak abból . "
( Példabeszédek 2:21-22.)
Meg ez : " És azon a napon a Jehova által megöltek bizony ott lesznek a Föld egyik végétől a Föld másik végéig . Nem siratják meg , nem hordják össze és el sem temetik őket . Olyanok lesznek mint a trágya a Föld színén . " ( Jeremiás 25:33. )
Ez valójában azt jelenti , hogy nem temetik el őket díszes temetéssel . Egyszerűen csak bele
dózerolják a föld alá .
Hogy milyen állapotok fognak lenni a Földön az ítéletnap után , megbeszéljük a következő alkalommal .
hát ha vannak jól fizető vevőid, akkor o.k. de ekkora áremelésnél, lehet,h újabb partner után néznek.... én ezt tenném (bár nem tudom mivel foglalkozol) ha nem speciális a dolog, akkor van lehetőség bőven....( de le lehet gyártatni már mindent akár még Kínában, Koreában, Taiwanon is és megfelelő dbszám esetén még olcsóbb mint itthon szállítással stb-vel együtt is)
Nagyapám is ezt mondta, de innen már túl lépett a világ. A Coca cola árának csak 10%-a a termék önköltség. A többi a hozzáadott érték. Az adidas cipő detto.
A mennyiségi szemlélet ártalmas. Amikor a Toyota elkezdett versenyezni darabszámokkal, majdnem ugyanolyan fos autókat kezdett csinálni, mint az európaiak vagy amerikaiak.
Magyarországon meg egyenesen életveszély a vevőkört bővíteni, mert a fizetési morál siralmas és, ha kicsi az árrés, akkor már a legkisebb adós is lánctartozásba taszíthat.
hát, ha így is töled veszik meg az árudat, v szolgáltatásodat, akkor össze teheted a kezeidet! 30% nagyon sok!!! jobb a sürü fillér, mint a ritka forint....
Törölt felhasználó2011. 01. 26. 22:08
Látom a túlvettség nem érdekel senkit odakint;)
Pedig lassan el akarok adni, de nem jön le a stopig.
Én idén 30%-al emeltem az áraimat, mert volt rájuk kereslet. Inkább kevesebbet adtam el, de a nyereséget elkezdtem befektetni.
A magas olajár magával húzta a gépipari beruházásokat. Volt olyan ország, aki már az iszapból is olajat csinált, de az olajár eséssel bezárta a helyet ( munkanélküliséget okozva).
Az áremelkedés nem az ördögtől való. A nyereséget lehet csak elosztani, hidd el !
Ha nő a részvénytulajdonosok vagyona, akkor lazábban költekeznek. A bankok meg a saját tul rv. érték alapján kap hitelt, amivel gazdálkodni tud.
Minden gazdálkodó bátrabban ruház be a jövőbe, ha a háttérben biztos megtakarítása van. Utána jön a reálgazdasági fellendülés.
A vállalatok tőzsdéznek a suskából ahelyett, hogy a reál gazdaságot fejlesztenék. Mivel a tőzsdében az alapok és hf-ek magas likviditása miatt nagy a potenciál, miért ölnék bele egy olyan gazdaságba amiben jól láthatóan az embereknek nincs pénze sem hitelképessége?
OTP részvényesek ide!