Nomura itt is megvédte az otp-t hiteles adatokkal alátámasztva a megbízhatóságát :
A bank az egyik legjobb hozam/kockázat profilt kínálja a befektetőknek, a P/B mutató pedig 1.1 körüli a 2010-es profitbecslés alapján, annak ellenére, hogy tavaly javult a kockázati profilja. Erősödött a bank tőkehelyzete, csökkent a hitel/betét aránya, javult a költséghatékonysága és a likviditása. A körülmények normalizálódásával a bank továbbra is képes 20%-os ROE-ra. Likvid részvényről van szó, ráadásul a magyar gazdaság is a normalizálódás jeleit mutatja, különösen ami a költségvetési hiányt illeti, de a GDP-növekedés és a fizetési mérleg is javult.
Még Nomura is gyorsan az OTP segítségére sietett :
OTP: nem enged a 9200-ból a Nomura
2010.06.03 16:30
Az OTP részvényei esetében meglévő 9200 forintos célárfolyama és a meglévő vételi ajánlás fenntartása mellett idei profitbecslését felfelé, a 2011-est és 2012-est viszont lefelé módosította csütörtökön közzétett elemzésében a Nomura.
Olyan szépen zárhattunk volna 5900 körül a mr majom nem beszél ökörséget!
úgy őszintén szólva, lehet hogy a kivonulások helyett, inkább oda kellett volna figyelni a fidexes köcsögöknek annak idején!
persze a pénzt eltették ha jól emlékszem!nem nagyon mondtak le a fizetésükről, közbe meg kimentek cigizni!
hát gyorsan kiderült, hogy jobb vezetőket még csak véletlenül se kaptunk, de kósa lajostól nem vártam volna ilyet!
tényleg mit gondolt???
vagy Debrecenbe nincs devizahiteles?
hát szépen elintézte a longosokat!
ha nem nyugtatják meg holnap reggel a piacot akkor nagyon csúnya dolgok következnek!
én már igy is sírva fakadtam ma majdnem mikor megláttam hogy mi lett az árfolyammal és hogy ezt egy magyar ember intézte, hááát....
erre már nem tudok gombot varni
:(
"Ha hétvégén Varga azt mondja hogy nagy a baj és a hiány 6-8%, akkor mit fogtok mondani ?
Ez a szemét mit hazudozik ?
vagy
Ez a szemét miért nem hazudik ?"
....Ne haragudj, de azt fogom mondani hogy megőrült, és menthetetlenek vagyunk, mert van a Gyurcsány-Veres párosnál is nagyobb idióta!!!
Kuporgatok a kovetkezo pakkra /csak 100 asokkal jatszottam, marineni vagyok megsporolt penz az evek soran/
Keresek masik beszallot es atlagolok, vagy ezt lezarom mintha sosem lett volna es kezdek uj pakkot, persze megint minimum 1 ev mire osszejon. Optimistan gondolkodva persze :)
OTP részvényesek ide!